Pekyatırmacı öğrencilerin heyecanına ortak oldu

İlk ders zilinin çalmasıyla sınıfları dolduran öğrenciler yeni bir eğitim öğretim yılına daha başladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 2024-2025 eğitim yılının ilk gününde Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ile birlikte Abidin Saniye Erçal İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Pekyatırmacı ve Kaymakam Tortop ilk gün heyecanını öğrencilerle birlikte yaşadı. Heyet öğretmenler odasını da ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YÜZLERİ GÜLSÜN

Selçuklu Belediyesi’nin eğitime olan önceliğinin her zaman devam edeceğine vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bugün milyonlarca çocuğumuz gibi Selçuklu’da da öğrencilerimiz ders başı yaptı. Onların bu heyecanına ortak olmak için yanlarında olmak istedik. Çocuklarımızı mutlu etmek, yüzlerindeki tebessüme vesile olmak ve onları daha iyi yarınlara hazırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretimiz devam edecek. Çocuklarımız geleceğimizin güvencesi. Türkiye’nin gelecekteki büyük hedefleri ve misyonu öğrencilerimizin omuzlarında yükselecek. Biz bu manada çocuklarımıza güveniyoruz. Bu düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da Selçuklu’da eğitimin ve eğitim ortamlarının örneklik teşkil ettiğini ve kurumlar arasındaki iş birliğinin her alanda olduğu gibi eğitimde de süreceğini ifade etti. Selçuklu Belediyesi’ne ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya eğitime sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Tortop ve Kayacılar öğrencilere ve eğitimcilere başarı dileklerinde bulundu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri