Pehlivanlar zor sınavda

Grekoromen Güreş 1. Liginde yarı finale yükselecek 4 takım ile ligden düşecek iki takım bugün Ankara ve Konyada yapılacak müsabakalardan sonra belli olacak.
Ankara’da yapılacak play-off ikinci hafta müsabakaları sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecekler. Klasman grubu müsabakalarına ise Konya ev sahipliği yapacak ve bu müsabakalar neticesinde ise son iki sırayı alan takımlar 2. Lig’e düşecekler.
Lige tutunmak isteyen Konya Büyükşehir Belediyespor ev sahipliğini yapacağı 2. haftada lider Kasımpaşa, İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Siirt Belediyespor ile karşılaşacak. Sarı-siyahlı temsilcimiz, en az iki galibiyet alarak lige tutunmak isterken, rakibi İzmir Büyükşehir Belediyespor’u mutlak mağlup etmesi gerekiyor. Müsabakalar Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak.
Ligde şampiyonluk kovalayan Konya Şekerspor ise Ankara’da yarı final mücadelesi verecek. İlk haftayı 2 galibiyet ve 6 puanla kapatan Şekerspor, Aski, Yıldırım Belediye ve Kara Kuvvetlerigücü karşısında yarı final vizesi arayacak. Yaşar Doğu Spor Salonu’ndaki müsabakalar saat 10.00’da başlayacak. Play-off’un diğer grubunda yer alan müsabakaları da bugün aynı salonda yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri