Pedro Franco: Hedefimiz Her Zaman Şampiyonluk

Beşiktaşlı Pedro Franco, Beşiktaş'ın katıldığı her kulvarda hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde haber ajanslarına açıklamalarda bulunan genç oyuncu, yeni sezon öncesi iddialı demeçler verdi.Siyah...

Beşiktaşlı Pedro Franco, Beşiktaş'ın katıldığı her kulvarda hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde haber ajanslarına açıklamalarda bulunan genç oyuncu, yeni sezon öncesi iddialı demeçler verdi.

Siyah beyazlı takım olarak bu sezon hedeflerinin çok net şampiyonluk olduğunu vurgulayan Kolombiyalı oyuncu, "Çok zor bir ligde oynuyoruz. Tüm takımlar maçlarına çok iyi hazırlanıyorlar. Hiçbir maç kağıt üzerinde kazanılmıyor. Ligin ilk haftasını galibiyetle tamamladık. Adım adım gitmek lazım. Bütün maçlara tek tek bakıyoruz. Takım bütünlüğümüzü daha yukarı seviyelere taşıyıp şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimiz çok net şampiyonluktur, kendimize bu hedefi koyduk." dedi.

ŞAMPİYON OLAMADIĞIMIZ HER KULVAR İÇİN BAŞARISIZ OLDUK DİYEBİLİRİZ

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 0-0 ve 1-0'lık skorlarla elendikleri Arsenal karşısında iyi maçlar çıkardıklarını hatırlatan genç savunmacı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş gibi bir takımın birkaç maç iyi oynamak hedefi kesinlikle olmamalı. Bizim gibi büyük takımların katıldığı her kulvarda hedefi şampiyonluktur. Şampiyon olamadığımız her kulvarda başarısız olduk diyebiliriz. Bizim için hedef her zaman başarı, her zaman şampiyonluktur."

Franco, Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi ellerinden geldiği kadarıyla en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti.

Geçen yıl geldiği Beşiktaş'taki adaptasyon sürecini atlattığını kaydeden Kolombiyalı futbolcu, "İlk sene zorlandığım anlar oldu. Güney Amerika'da futbol değişik tempoda oynanıyor. Buraya gelince buna alışmaya çalıştım. Şu anda Beşiktaş'a alışmış bir futbolcuyum. Daha fazla birşeyler katarak iyi şeyler vermek istiyorum." dedi.

AVRUPA'NIN BÜYÜK TAKIMLARINDA OYNAMAK İSTERİM

Genç oyuncu ilerleyen yıllarda Avrupa'nın büyük takımlarında forma giymek istediğini de belirterek, şunları kaydetti:

"Benimde kişisel hedeflerim var. Avrupa'nın büyük takımlarında oynamak isterim ama futbola baktığınızda yarını belli olmayan birşey. Bugün nerede olduğunuza bakmanız lazım. Ben şuanda Beşiktaş forması giyiyorum. Beşiktaş'ın katıldığı bütün turnuvalarda en üst seviyeye çıkması için elimden geleni yapacağım. Belli bir seviyeye geldikten sonra teklifler olur. Gün gün o seviyelere gelmek için beklemek lazım."

Türkiye Ligi hakkında da konuşan Pedro Franco, "Bana göre Türkiye Ligi'nin katedeceği yol var. Şu anda iyi bir seviyede ama Avrupa ve üst liglerden öğreneceği çok şey var. Biz futbolcular olarak da bu lige birşeyler katmamız lazım, bunun için de elimizden geleni yapmamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri