Pedallar Olimpiyat’ta dönecek

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışlarının son etabı bugün yapılacak. Olimpiyat Parkında yapılacak yarışlar saat 10.00’da başlayacak.
Karatay Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği’nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışlarında heyecan bugün tamamlanıyor. Geleneksel hale getirilen Ödüllü 3. Karatay Düz Bisiklet Yarışmaların ilk etabı Büyüksinan Pazar Yerinde geniş bir katılımla gerçekleştirilmişti. Yarışların ikinci etabı ise Karkent Pazar Market yanında düzenlendi. Geçtiğimiz hafta ise Adalet Parkında düzenlenen yarışların 3. etabı mahalle sakinleri ve sporcular tarafından büyük ilgi görmüştü. Bugün ise yarışların 4. etabı yapılacak. Olimpiyat Parkında yapılacak yarışlara her zamanki gibi büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Bisiklet sporunu kalkındırmak ve sevdirmek amacıyla Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği ile böyle bir organizasyonu ortaklaşa gerçekleştirdiklerini ifade etti. 3. Karatay Düz Bisiklet Yarışmalarının, üçüncüsünü Adalet Parkı’nda yaptıklarını dördüncüsünü de Olimpiyat Parkı’nda yapacaklarını söyleyen Başkan Hançerli, “Buradaki amacımız bisiklet yarışlarına girip bisiklet ödülünü kazanmak değil, bisiklet sporunu Karatay’a ve Konya’ya yaygınlaştırmak olsun” dedi. Başkan Hançerli, yarışlara 7 den 70 e herkesin davetli olduğunu hatırlatarak tüm yaş grubundan vatandaşlarımızı spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen bu yarışların beklenilenden fazla ilgi gördüğünü vurgularken, spor ve sporcuya verdikleri desteğin her fırsatta sürdüreceğini kaydetti.

Yapılan organizasyona katılan tüm sporculara çeşitli hediyeler verilecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri