Pedallar göz kamaştırıyor

Konya Şekerspor Kulübü, geleceğin pedallarını yetiştirmeye devam ediyor. 2008’de 7 sporcusu bulunan ve yeni yapılanma ile oluşturulan Şeker’de yıldız sporcu kadrosu büyük başarılar sağladı
Türk Bisikleti’nde kaliteyi yükseltmeyi amaçlayan Konya Şekerspor Kulübü, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor. Türk Bisiklet sporunda geleceğin yıldız adaylarını öne çıkarmak için kulüpler arasında son bir yıl içerisinde tatlı bir yarış başladı. Oluşturulan A ve B kategorilerinde Yıldız erkeklerin gösterdiği büyük başarıları kulüplerinin göğsünü kabartıyor. Genç yaşta eğitim ve bilinçlendirme ile bisiklet sporuna kazandıracağı spor ahlakına sahip yıldız sporcular yetiştirmek için seferber olan Konya Şeker Spor, alt yapı çalışmalarında büyük başarı kat etti.
2008 yılında büyük erkeklerde 7 sporcusu bulunan ve kulüp başkanı Yavuz Erence’nin talimatıyla geçtiğimiz yıl yeniden yapılanma içerisine giren Konya Şeker Spor’da oluşturulan Yıldız sporcu kadrosu büyük başarılar sağladı. 2010 sezonundan önce ise alt yapıyı daha çok güçlendirmek için daha çok sporcuya kadroda yer verdiklerini belirten Antrenör Mehmet Şafakçı, “Sezon açılışının yapıldığı Alanya’da ve yılın ikinci yarışlarının gerçekleştiği Marmaris Kulüplerarası Puanlı Yol Yarışları’ndan hem takım, hem ferdi olarak birinci olduk” diyerek hedeflerinde gelecekte oluşturdukları alt yapıdan ünlü sporcuların yetiştirilmesi olduğunu söyledi. Yıldız Takımı’nda temel amaçlarının, çocukların erken yaşta sportif alışkanlıklar kazanmaları sağlamak olduğunu da dile getiren Mehmet Şafakçı şöyle konuştu: Biz geleceğin Yıldızlarını yetiştiriyoruz sloganıyla alt yapımızı oluşturduk. Yıldız takımımızda sporcularımızın kondisyonlarını geliştirmelerinde yardımcı oluyor, saygı ve kurallara uyma alışkanlıkları edinmelerini sağlıyoruz. Verdiğimiz eğitimlerle bisiklet sporunu öğrenerek geleceğin yıldızları olmalarını istiyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri