Peçiç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Rektör Güvenç’ten Aldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde düzenlenen "peçiç" turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç tarafından verildi.Kilis ve çevresinin yöresel bir oyunu o...

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde düzenlenen "peçiç" turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç tarafından verildi.

Kilis ve çevresinin yöresel bir oyunu olan "peçiç" için düzenlenen turnuvanın üçüncüsü 7 Aralık Üniversitesinde gerçekleştirilirken, turnuvada İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Suzan Deniz’e birincilik ödülü tablet bilgisayar, Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencisi Hidayet Batmaz’a ikincilik ödülü dijital fotoğraf makinesi ve Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Merve Kerkük’e de üçüncülük ödülü MP4 player verildi. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç’in elinden aldı.

Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç, düzenledikleri peçiç turnuvasının kültürel ve yerel değerlere verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu söyledi. Bu tür etkinliklerde kültürümüzü yaşatmayı ve yeni kuşaklara tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden Güvenç, üniversite olarak birçok alanda olduğu gibi kültür etkinlikleri konusunda da öncü olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri