Pazar Günü Bakım Nedeniyle Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş, bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı yerleşim birimlerine 3 saat süreyle elektrik verilemeyeceğini bildirdi. Yapılan açıklamada, 17 Ağustos 2014 Pazar günü 06.00-09.00 saatleri arasında elektrik kesintisi...

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş, bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı yerleşim birimlerine 3 saat süreyle elektrik verilemeyeceğini bildirdi.

Yapılan açıklamada, 17 Ağustos 2014 Pazar günü 06.00-09.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak merkezler şöyle: Talas ilçesi Erciyes Üniversitesi bütün fakülte ve hastaneleri, Talas Bulvarı üzeri Göğüs Hastanesi ve diğer tesisler, öğrenci yurtları, 1. Komando Tugayı Gen. Adnan Doğu Kışlası ve Zincidere Vecihi Akın Kışlası, Mevlana Mh, Yenidoğan, Kiçiköy, Tablakaya, Yukarı, Han, Harman, Bahçelievler, Gülistan Evler, Reşadiye, Başakpınar, Endürlük, Zincidere mahalleleri.

Çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği, yapılan bu çalışmalarla bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesinin amaçlandığı belirtildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri