Paykasa Kullanmanız İçin Nedenleriniz

Paykasa Kullanmanız İçin Nedenleriniz

Mağaza mağaza gezmek yerine birçok kişi alışverişlerini online yapmaktadır. Mağazalarda gezip zamanını harcamak yerine ne alacağını bilen bir kişi bir iki tık ile alışverişlerini yaparak alışveriş için ayıracağı zamanı kendine ayırır. Online alışverişlerin en büyük sıkıntısı ise ödeme kısmıdır. Günümüzün en çok tercih edilen ödeme yöntemleri arasında sanal kartlar yer almaktadır. En çok tercih edilen birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Kişisel bilgilerinizi vermeden sadece isminize özel kart almak oldukça basittir. Tek kullanımlık bir şifre ve kart numarası ile dilediğiniz bakiyeyi paykasaya yükleyerek daha güvenli alışveriş yapabilirsiniz. İçerisindeki bakiye tek kullanımlıktır. Bu yüzden zorda kalmamanız açısından bakiyenizi belirleyip ardından yükleme yapmanız daha iyi olacaktır.

 

Online alışverişlerde sanal kart son dönemin modası haline gelmiştir. Herhangi bir kişisel bilgini vermek zorunda kalmadan ödeme yapmak ciddi anlamda kolaylıktır. İnternet alışverişleri daha huzurlu ve güvenli hale gelmiştir. Ucuz paykasa alarak küçük çaplı kendinizi ve çevrenizdekileri mutlu edecek harcamalar yapabilirsiniz. Sanal kart kredi kartı gibi tarafınıza gönderilmez. İçerisindeki bakiye bittiği an kartın işlevi de sona erer. Banka kartları gibi içerisine tekrar para yükleyip kullanabileceğiniz bir özelliğe sahip değildir. Türkiye bayiliklerinden temin edeceğiniz bu kart online alışverişlerde ödeme yaparken kullanabilirsiniz. Güvenli ödeme kolaylığından dolayı daha çok tercih edilen paykasa yurtdışı alışverişlerinde de rahatlıkla kullanılmaktadır.

Paykasaya yükleyeceğiniz tutar EURO cinsindendir. Bu yüzden içerisinde bakiye kaldığında kullanıcının ülke para birimine çevrilip EFT işlemi yapılmaktadır. Ucuz alarak kartın ne kadar güvenli olduğunu test edebilirsiniz. Milyonlarca insan tarafından tercih edilen bu kart için kart kullanım bedeli ya da alışveriş faizi ödemek zorunda kalmazsınız. Kredi kartım olmadığı için internetten alışveriş yapamıyorum diyenlere istinaden alternatif olarak tasarlanmış bu kart güvenli alışveriş yapabilmenizi kolaylaştırmaktadır. İptal etmek için herhangi bir işlem yapmanıza da gerek yoktur. Bakiye bittiği an kart kendini otomatik olarak iptal etmektedir. Kullanıcısını üzmeyen aksine mutlu alışverişleri sonlandıracağınız bu kartın ülkemizde kullanıcısı bir hayli fazladır.  Haber kaynağı daha fazla bilgi için sayfasını inceleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri