Paykasa Kart Neden Kullanılmalı ve Satın Alınmalıdır?

Paykasa Kart Neden Kullanılmalı ve Satın Alınmalıdır?

Paykasa kartın kullanım amacı, internette sorun yaşamadan ödeme yapabilmeniz ya da para yatırabilmenizdir. Bunu yapabilmesindeki temel faktör ise kartın tamamen bankaların haberi olmadan kullanılan bir finansal araç olmasıdır. Bağımsız şirket olması, tek kullanımlık olması, içerisinde sanal bakiye olması ve kart bakiyesi bittikten sonra yeni bir kartın gerektirmesi güvenilir olduğunu kanıtlayan unsurları barındırmaktadır. Eğer sizde bu imkanı kullanmak istiyorsanız, eskiden ismi hızlıpaykasa.com olan ve artık hızlıpaykasa.net sitesine giriş yaparak kartın satın alma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

 

Paykasa Kart Fiyatları

Fiyatlar doğrudan döviz farkı üzerinden ele alınır ve o günün genel olarak güncel hususları belirlenir. Fiyatların her biri satın almak istediğiniz bakiyeye göre değişim gösterebilmektedir. Bu değişim temel olarak Euro ile TL farkına dayanır. Tabi sizlere hızlıpaykasa.net sitesi uygun fiyatlar üzerinden satışını sağladığı için fazla etkilenmeden iyi bir karta sahip olabilirsiniz. Satın almak istediğiniz bakiyelerin en az limiti 10€ iken, en fazla ise 500€ olarak belirlenmiştir.

Paykasa Satın Al

Paykasa yöntemini barındıran her site üzerinde Paykasa ile para yatırım ya da diğer işlemlerinizi yapabilirsiniz. Yapmanız gereken Paykasa yöntemini seçmektir. Ardından para yatırım ya da ödeme alanında Paykasa kartının sizde olan bilgileri aynı şekilde sitede istenir. İstenen bilgiler 16 hanelik kod, 4 hanelik kod ve son kullanma tarihidir. Tüm bilgileri sizde olduğu gibi girdikten sonra onay vererek yatırım işlemini tamamlayabilirsiniz.

Paykasa ile Ödeme Yaptıktan Sonra Bakiyeme Ne Oluyor?

Ödeme yapıldıktan sonra kartın bakiyesi ödeme yapılan tutar kadar azalır. Yani siz 100€’luk bir bakiyeli arta sahipken bunun 30€’luk kısmını harcarsanız 70€ miktar kalır Yine ödemelerinizi kalan miktar üzerinden yapabilir ve Paykasa kartını kullanabilirsiniz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri