Payas’ta “çocukların Gözünden Arı” Temalı Resim Yarışması

Hatay’ın Payas ilçesinde “Çocukların Gözünden Arı” temalı resim yarışması düzenlendi.Hatay İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve Payas Belediyesi işbirliğiyle 5-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Akden...

Hatay’ın Payas ilçesinde “Çocukların Gözünden Arı” temalı resim yarışması düzenlendi.

Hatay İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve Payas Belediyesi işbirliğiyle 5-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Akdeniz Arıcılık ve Kültür Şenliği kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere Sokollu Mehmet Paşa Külliyesinde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Birlik Başkanı Mehmet Ekici, bu yıl birincisini düzenledikleri Akdeniz Arıcılık ve Kültür Şenliği içerisinde çocuklara arı ve ürünlerini daha yakından tanımaları ve bal arısının kendileri için ne ifade ettiği konulu resim yarışması düzenlediklerini belirterek, yarışmaya katılan çocukların çizdikleri eserler arasında dereceye girenleri belirlediklerini söyledi.

Ödül törenine katılan Belediye Başkanı Bekir Altan, yaptıkları resim çalışmasıyla Arıcılık ve Kültür Şenliğine katılım gösterenleri tebrik ederek dereceye girenlere ödüllerini ve hediyelerini verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri