Pawelek ve Erdiç yok

Konyasporda İstanbul yolculuğu bugün başlayacak. Kartalda sakat olan kaleci Pawelek ile kaptan Erdiç yarın oynanacak olan Kasımpaşa maçında büyük bir ihtimalle forma giyemeyecekler

Konyaspor’da İstanbul yolculuğu bugün başlayacak. Kartal’da sakat olan kaleci Pawelek ile kaptan Erdiç yarın oynanacak olan Kasımpaşa maçında büyük bir ihtimalle forma giyemeyecekler

 

Play-Off’ta Kasımpaşa ile Çarşamba akşamı rövanş maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda Konya’daki hazırlıklar dün akşam saatlerinde tesislerde yapılan taktik antrenmanıyla tamamlandı. B sabah tarifeli uçakla İstanbul’a giderek Green Park Hotel’de kampa girecek olan Kartallar, son çalışmayı Kartalspor tesislerinde yaparak dinlenmeye çekilecekler. Yarın, saat 18.30’da Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanacak maçta Bülent yıldırım düdük çalacak. Konyaspor’un,  finale kalabilmesi için Konya’da 2-0 yenildiği Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-0 yenmesi gerekmekte. Konyaspor teknik adam ve futbolcuları, son düdüğe kadar mücadelelerini sürdüreceklerini ve final vizesi almak için çalışacaklarını söylediler.

Konyaspor’da, Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynanan ilk maçta sakatlanan ve ikinci yarıda oynayamayan kaptan Erdinç’in MR sonuçları belli oldu. Erdinç’in kaburgasında ezilme olduğu ve el tarak kemiğinde de kırıt tespit edildi. Tedavisi süren Erdinç’in Kasımpaşa ile yarın oynanacak maçta forma giyemeyeceği bildirildi.  Öte yandan, kaleci Pawalek’in dizin bir aydır ödem olduğu ve ağrı yapmaya başladığı bildirildi. Tedavisi süren Pawelek’in durumu dün akşam yapılan antrenmanda belli olacaktı. Pawelek oynamaması halinde kaleyi Ercüment koruyacak.

TARAFTARLAR ÜZGÜN

Kasımpaşa’ya 2-0 yenilerek Süper Lig umutlarını aşağılara çeken Konyaspor’da taraftarların ağzını bıçak açmıyor. Kendi evindeki final maçının bir ayağını kaybederek şansını zora sokan yeşil-beyazlı temsilcimizin, ikinci maçta sürpriz yapmasını bekleyen taraftarlar, “İlk iki umudumuzu kaybettikten sonra play-off maçlarından çıkacağımıza inanmıştık, ancak ilk maçta kendi evimizde Kasımpaşa’ya yenilmemiz iyi olmadı. Ancak, bu takımı buralara getiren, bizlere büyük heyecanlar yaşatan yönetime ve futbolculara teşekkür ediyoruz. İnşallah Kasımpaşa maçında iyi mücadele eder ve finale kalırlar. Zor olmasına rağmen biz oyuncularımıza güveniyoruz” diyerek, umutlarını sürdürdüklerini bildirdiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri