Pawelek: Bu bir puan önemli

Konyasporun tecrübeli isimlerinden kaleci Mariusz Pawelek, Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor karşısında ilk yarı atak, ikinci yarı tutuk bir futbol ortaya koyduklarını kazanamadıkları için üzgün ol

 

Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden kaleci Mariusz Pawelek, Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor karşısında ilk yarı  atak, ikinci yarı tutuk bir futbol ortaya koyduklarını kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederken, her şeye  rağmen alınan 1 puanın da Süper Lig yolunda önemli olduğunu söyledi.

Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile oynadığımız maça kazanmak için çıktıklarını belirten tecrübeli kaleci  Mariusz Pawelek, “İlk yarı oldukça iyi bir oyun ortaya koyduk. Atak oynadık ve pozisyonlar ürettik. Ancak bunları  değerlendiremedik. İkinci yarı kazanmak adına daha da ileri çıkınca defansımızda açıklar verdik. Rakipte bunlardan  pozisyonlar buldu. Bu gayet doğal. Genç bir takım olmamıza rağmen herkes atağa katılmak, kazanmak için çalıştı. Bence alınan bir puanda oldukça önemli” diye konuştu.

Bir basın mensubunun ‘Bugün kurtardığın pozisyonlarla maçın kahramanı sen oldun’ şeklindeki görüşü üzerine Pawelek, “Ben burada kaleyi korumak için varım. Sadece görevimi yerine getirmeye çalışıyordum. İşim kurtarış  yapmak. Burada kimse bireysel olarak ön plana çıkmamalı. Biz takım oyunu oynuyoruz ve bir aileyiz. Bir aile olarak,  takım olarak davranırsak hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum” şeklinde görüş belirtti. Taraftarlara da teşekkür eden tecrübeli kaleci Mariusz Pawelek, “Bir şey daha söylemem gerekirse,  taraftarımızın maç boyunca yaptıkları tezahüratlar bizlere olumlu yansımalar yapıyor. Bizleri çok mutlu ettiler. Onların her zaman bize destek olmasını istiyoruz. Biz genç isimlerden kurulu bir takımız, onların tezahüratları bize güç veriyor. Her zaman yanımızda olsunlar istiyoruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri