Patalya kampı bitti

Konyaspor’un Kızılcahamam Patalya otelde ikinci etap hazırlık kampı dün oynanan hazırlık maçı ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar, üçüncü hazırlık maçında İran’ın Zobahan takımına 1-0 mağlup oldu
Konyaspor’un Kızılcahamam kampı sona erdi. yeşil-beyazlılar, İran’ın Zobahan takımıyla oynadıkları 3. özele maçı 1-0 kaybetti. Kızılcahamam’de gerçekleştirilen ikinci etap kampının son hazırlık maçını, dün İran Lig ikincisi Zobahan ile yapan Kartallar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı... İlk yarısı 0-0 sona eren maçın tek golü 50.dakika İgor'dan geldi. Monyaspor ilk maçta Karabükspor’a 1-0 yenilmiş, ikinci karşıylaşmada ise İran’ın Rahen takımını 1-0 yenmişti.

Konyaspor, Kızılcahamam İlçe stadında dün sabah yapılan maçın ilk yarısında; Gökhan, Serhat, Görkem, Hakan Aslantaş, Ufukhan, Emrah, Serkan, Ramazan, Burak, Ali Dere, Eser 11’riyle mücadele etti. Konyaspor’un ikinci yarı kadrosunda ise Vukovic, Görkem (Bassem Abbas), Serhat (Montano), Niyazi, Veli, Ufukhan, Adnan, Ramazan (Kere), Burak, Borek Dockal, Lekic yer aldı. Zobahan takımının oldukça sert bir oyun sergilediği maçta Macit, 62.dakikada kırmızı kart gördü. 

FUTBOLCULAR İKİ GÜN İZİNLİ

Konyaspor'da, Konya’da yapılan 4 günlük çalışmanın ardından, 3 Temmuz Cumartesi günü başlayan Kızılcahamam ikinci etap kampı dün tamamlandı. İki gün izin verilen oyuncular, 18 Temmuz 2010 Pazar günü üçüncü etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek.
13 günlük ikinci etap kampında oyuncular laktat testleri tamamlanırken, tempolu koşu, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarının yanısıra taktik antrenmanlar ve 3 hazırlık maçı yapıldı. Kartallar, İki günlük izinin ardından, 18 Temmuz'da Avusturya'ya giderek üçüncü etap hazırlıkları için burada Lindabrunn kasabasında kampa girecek. Konyaspor, 30 Temmuz’a kadar sürecek kamp döneminde en az 4 hazırlık maçı yapacak.

TRANSFERDE BEKLEME SÜRÜYOR

Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Transferde son olarak Danimarkalı Lekic ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve Çek Cumhuriyeti’nden alınan Keric’in geri gönderen yeşil-beyazlı takımda, iyi bir forvet ve bir kaleci arayışı sürüyor. Bu transferlerin Avusturya kampının ilk günlerine kadar bitirilmesi planlanıyor. Yöneticiler, forvet konusunda 3-4 futbolcuyla görüştüklerini belittiler, ancak isim vermediler.

KUPA POLJAC’A GİDİYOR

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Teknik direktör Ziya Doğan ve takım kaptanı Eser Yağmur'dan oluşan Konyaspor heyeti, geçirdiği trafik kazası sonrası fizik-tedavi ve rehabilitasyon sürecini ülkesi Norveç'te geçiren Branimir Poljac'ı ziyaret edecek ve şampiyonluk kupasını hediye edecek. Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu şampiyonluk kupasını, 2 Nisan 2010 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavisi için TFF ve kulübün girişimleri sonucu ambulans uçakla ülkesi Norveç'e gönderilen Branimir Poljac ile buluşmasına sadece 2 gün kaldı.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, "Biz bir söz verdik. Bu sözde şampiyonluğa giden yolda geçici bir süreliğine ayrılan oyuncumuz Branimir Poljac'a şampiyonluk kupasını götürmek ve şampiyonluk primini takdim etmekti. Allah bize bunu nasip etti ve verdiğimiz sözde durduk. Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu şampiyonluk kupasını 17 Temmuz'da Norveç'e Poljac'a götüreceğiz. Şimdiden o büyük buluşmanın heyecanını ve duygusallığını hissedebiliyorum. Kendisi için önceliğimiz tabiki yeniden yürümeye başlaması. İşin futbol ve diğer boyutları bir kenara. Aldığımız haberlerde sağlık durumunun iyiye gittiği ve bir an önce ayağa kalkabilmek için oyuncumuzun büyük gayret gösterdiği. Daha önce gerçekleştireceğimiz ziyaret Branimir Poljac'tan gelen talep üzerine ertelenmişti. Kendisi bizi daha sağlıklı bir şekilde karşılamak istediğini iletti. 17 Temmuz'da Konyaspor Kulüp Başkanı olarak ben, Başkan Yardımcımız ve Basın Sözcümüz Cengiz Yönet, teknik direktörümüz Ziya Doğan ve takım kaptanlarımızdan Eser Yağmur, Norveç'e gideceğiz. Burada oyuncumuzu hem evinde hem de tedavi gördüğü merkezde ziyaret ederek, alınmasında katkısının olduğu şampiyonluk kupamızı Branimir Poljac'a vereceğiz. Ayrıca şampiyonluk primini de takdim edeceğiz” şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri