Paşapark Otel Cumartesi açılıyor

Konyanın ilk ve tek butik otel olma özelliği taşıyan ve Konya otelcilik sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Paşapark Butik Otel 8 Ekim Cumartesi günü açılıyor

Konya’nın ilk ve tek butik otel olma özelliği taşıyan ve Konya otelcilik sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Paşapark Butik Otel 8 Ekim Cumartesi günü açılıyor.

 

 

Kişiye özel hizmet anlayışını benimseyerek Konya’nın konaklamada olan eksikliklerini tamamlayarak Ocak ayında faaliyete geçen Paşapark Otel resmi olarak bu hafta sonu Cumartesi günü saat 15’de açılmış olacak. Açılış öncesi oteli basına tanıtmak amacıyla dün bir program düzenleyen Paşapark Otel Genel Müdürü Mehmet Han Çopur, Ocak ayından itibaren hizmet vermeye başladıklarını ancak bu süreç içinde eksikliklerini tamamladıklarını söyledi.  Turizm sektöründeki 12 yıllık tecrübesini Konya’da ki ilk butik otelde yansıtan Paşapark Otel Genel Müdürü Mehmet Han Çopur, otellerinde konaklayan misafirlerin beklentilerini ve Konya’daki turizm eksikliklerini aynı çatı altında toplayarak Paşapark oteli modern ve renkli mimarisiyle Konya turizmine kazandırmış. Paşapark’ın birçok farklılığı olduğunu söyleyen Çopur, Ocak ayından bugüne kadar yüzde 80 dolulukla hizmet verdiklerini ve bunun yüzde 20’sini de yabancı turistlerin oluşturduğunu belirtti. Otelin mimarisinden dekorasyonuna kadar büyük bir titizlik ve farklılık olduğunu hatırlatan Mehmet Han Çopur, Paşapark otelde güler yüzlü hizmetin yanında oda metrekarelerinin geniş olması sebebiyle standart odalarda, aile odalarında, yuvarlak yataklı ve jakuzili deluxe odalarda evinizdeki rahatlığı ve beraberinde konforun hissedilebileceğini söyledi.

 

Modern tasarıma sahip ve ince bir zevkle döşenmiş odalarında konaklamaları boyunca ihtiyaç duyabilecekleri imkanları misafirlerine sunan Paşapark, konuklarını rahat ettirmeyi öncelikli amaç olarak belirlemiş. Ayrıca Paşapark otelin terasında çay-kahve nargile keyfi yaparken bir yandan da SPA merkezinde kişiye özel rezervasyonla sauna, hamam, buhar odası, şok duşlar, fitness ve Uzakdoğu’nun masaj keyfini yaşayabiliyorsunuz. Öte yandan yetişkinlere özel dizaynı ile Game Clubte farklı bir atmosfer içinde play station turnuvalarına katılabiliyorsunuz. Kişiye özel 40 standart, 4 suit, 1 teras suit, 2 deluxe olmak üzere toplam 47 odası bulunan Paşapark’ta düğün nişan gibi organizasyonların yanı sıra şirket toplantılarının da yapılabileceği Paşahan ve Paşabey organizasyon salonları bulunuyor. Otelde Türk ve Dünya mutfağından farklı lezzetlerin bulunduğu Paşa Mutfağı Restaurantının yanı sıra terasta sohbet ederken aperatif atıştırılabilecek Paşabahçe Restaurantı’da yer alıyor.

 

İstediğiniz zaman spor yapabileceğiniz fitness center salonu ve tüm bunların yanı sıra saunası, Türk hamamı ve buhar odası ile misafirlerine rahatlık sunan Paşapark Otel, Havalimanına 12 km, Otogara 10 km ve Mevlana müzesine yürüme mesafesinde olması ile cezp edici özellik oluşturuyor. Misafirlerinin rahatlığı için tüm detayların düşünülüp uygulandığını söyleyen Paşapark Otel Genel Müdürü Mehmet Han Çopur, “Paşapark Otel ile birlikte Konya’nın turizm potansiyeliyle doğru orantılı olarak artan turistlik tesis sayısına bir yenisi daha eklenmiş oluyor. Ancak farkımız şehrimizin ilk ve tek butik otel olma özelliğimizdir” dedi.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri