Paşapark, Günün Oteli seçildi

Kişiye özel hizmet anlayışını benimseyen ve Konyanın ilk butik oteli olan Paşapark Otel Time Turkeyde, günün oteli seçildi.

Kişiye özel hizmet anlayışını benimseyen ve Konya’nın ilk butik oteli olan Paşapark Otel Time Turkey’de, günün oteli seçildi. “Türkiye’de Günün Oteli" olarak belirlenen ve seçkin oteller arasına yer alan Paşapark Otel, Turizm Yazarı Recep Arısoy yönetimindeki Time Turkey Net editörlüğüne teşekkürlerini sundu.

2010 yılının ekim ayında hizmete başlayan Paşapark Hotel hem kent merkezine hem de Mevlana Müzesi başta olmak üzere Konya’nın tarihi ve turistik mekanlarına çok yakın bir konumda yer alıyor. Çağdaş ve modern dizaynı ile adından da sıkça söz ettiren Paşapark Hotel, iş ve tatil amaçlı seyahat eden konuklarına verdiği hizmetle dikkatleri üzerine çekerek Türkiye’de en çok tercih edilen prestijli oteller arasındaki yerini aldı. Paşapark Hotel İşletme Müdürü Hamdi Ekici, Konya’nın ilk butik oteli olma özelliğini taşıyan işletme olarak   şehir otelciliğine farklı bir bakış açısı getirdiklerini dile getirdi. 

Butik konseptiyle Konya’ya yenilik getiren Paşapark Hotel, 40 standart, 4 suit, 1 teras suit ve 2 deluxe olmak üzere toplam 47 odası ile misafirlerine hizmet sunuyor. Paşahan ve Paşabey organizasyon salonları ile geniş katılımlı toplantı ve organizasyonlara imkân sağlayan Paşapark Hotel, sağlamış olduğu bu hizmetler sayesinde Konya’da tercih edilen oteller arasında yer aldı. İşletme Müdürü Ekici, “ Türkiye’de “günün oteli” seçilmek bizim için gerçekten gurur verici. Her zaman insanımıza iyi hizmet vermeyi hedefleyen bir işletme olduk. Bundan sonrada müşterilerimize kaliteli hizmet vermek, Konya’yı turizm alanında bir üste taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Paşapark Otel İşletme Müdürü Hamdi Ekici, Turizm Yazarı Recep Arısoy’a teşekkürlerini sunarken bu başarının tesadüf olmadığını, bir çabanın sonucu olduğunu söyledi. Ekici, “Konya’da şehir otelciliğine farklı bir bakış açısı getirdik. Mimari tarzımızdan verdiğimiz hizmete kadar her şeyin özel ve farklı olması üzerinde titizlikle çalıştık. Bunu yaparken gençliğin ve dinamizmin verdiği enerjiyle iyi ve kaliteli hizmeti birleştirdik. Oluşan bu sinerji ve çalışma disiplinimiz ile şehrimize Konya’nın turizm değeri olan başarılı bir otel kazandırdık. Bu gün Paşapark Hotel kişilerin değil Konya’nın oteli, Konya’nın değeridir.  Bizi Günün Oteli seçen Turizm Yazarı Recep Arısoy, yönetimindeki Time Turkey Net editörlüğüne ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri