Partisi Liderinin Namaz Çıkışı Dağıttığı Sadaka Tartışmaya Sebep Oldu

Bulgaristan'ın Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Lütvi Mestan Kırcali'de Kurban Bayramı namazı çıkışında harçlık dağıtırken tartışma yaşandı. Mestan'ı karşılamak için cami önünde toplanan yaklaşık on kişilik grup HÖH...

Bulgaristan'ın Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Lütvi Mestan Kırcali'de Kurban Bayramı namazı çıkışında harçlık dağıtırken tartışma yaşandı. Mestan'ı karşılamak için cami önünde toplanan yaklaşık on kişilik grup HÖH liderini neredeyse düşürüyordu.

Her yıl adet olduğu üzere cami çıkışı ihtiyaç sahiplerine dağıtılan sadaka için el açanlar Lütvi Mestan'ın etrafını ansızın sarınca korumalar başa çıkamadı Kırcali Belediye Başkanı Hasan Aziz gövdesiyle parti liderine siper oldu. Roman asıllı bir dilenci, Lütvi Mestan'ın elinden parayı çekince Genel Başkan merdivenden düşme tehlikesi yaşadı.

Korumalar Mestan'ı çıkıştan uzaklaştırırken, kalabalık bu kez Türkiye'nin Bulgaristan Büyükelçisi Süleyman Gökçe'nin etrafını sardı.

Kendisinin Kırcalili olduğunu ve bayram namazı için geldiğini aktaran Lütvi Mestan, "Barış ve uzlaşı için dua ettim. Bu Bayram'ın temelinde affetmek yatıyor. Biz, acılarla dolu olan geçiş dönemi için Bulgaristan seçmenlerinden af dilemeliyiz." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri