Partiden İhracı İstenen İdris Bal’a Çiçek Yağmuru

AK Parti’den tedbirli ihraç istemiyle disipline sevk edilen Kütahya Milletvekili İdris Bal’a her kesimden destek yağıyor.

AK Parti’den tedbirli ihraç istemiyle disipline sevk edilen Kütahya Milletvekili İdris Bal’a her kesimden destek yağıyor. Bal’a destek veren birçok kişi makam odasına çiçek gönderdi. Odaya sığmayan çiçekler koridorlara taştı.

AK Partili Bal, tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. Bu işlemin ardından Bal’a toplumun değişik kesimlerinden destek içerikli mesaj, telefon ve twit atıldı. En son Bal’ın odasına yüzlerce çiçek gönderildi. Çiçek sayısı artınca Bal’ın odası çiçekçi dükkanına döndü. Ofise sığmayan çiçekler koridorlara bırakıldı.

Gördüğü ilgiden dolayı duygulandığını ifade eden Bal, “Ben milletin vekiliyim. Milleti ilgilendiren dershaneler konusu ile ilgili ben görüş beyan ettim. Doğru bildiğimi ortaya koydum. Bunun neticesinde tedbirli ihraç talebi ile disipline gönderildim. Bu en ağır suçtur. Anadolu insanı vefasını göstermeye başladı. Şırnak’tan Urfa’ya kadar, Kars’a kadar, İstanbul’a, İzmir’e kadar her yerden biz mesaj ve telefonlar alıyoruz. Çiçekler alıyoruz. Anadolu insanı, ‘Siz yalnız değilsiniz, doğruları söylemeye devam edin’ mesajı veriyor. Bu mesajlar sadece belirli bir gruptan gelmiyor. Farklı siyasi görüşe sahip insanlarımız bu mesajları sıklıkla veriyor. Hakikaten bu bir demokrasi testidir. Bize mesaj gönderenlere, çiçek gönderenlere teşekkür ediyorum. Halktan yana olabilmek için ya şimdi ya hiç diyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri