Parola galibiyet

Yarın kendi evinde Beşiktaşı konuk edecek olan Üniversitespor, hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Temsilcimiz alacağı galibiyetle iki haftalık moral bozukluğunu üzerinden atmak istiyor
BEKO Basketbol Ligi’nde geride kalan 10 haftada 4 galibiyet alan ve bu sezon gözünü Play-Off’a diken temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde geri sayım başladı. Yarın Beşiktaş Cola Turka ile ligdeki kritik sınavlarından birine çıkacak sarı-mavililer bu maçı kazanarak iki haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Mersin maçında seyirciden yoksun mücadele eden Oyak karşılaşmasında ise hakem triosunun kurbanı olan Üniversitespor, yarın seyircisi önünde Beşiktaş’ı mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Sezon başından beri 19 Mayıs Spor Salonu’nda çıktığı karşılaşmalarda seyircisinin muhteşem desteğiyle salonu rakiplerine dar eden, rakiplerinin korkulu rüyası olan ve yaygın basında adından sıkça söz ettiren Üniversitespor yarın yeni bir tarih yazmak için sahaya çıkacak. Bu sezon bambaşka bir görüntü çizen geçen seneye oranla istekli ve savaşçı yapısıyla dikkat çeken temsilcimizin, bu sezon çok istediği Play-Off hedefini gerçekleştirmesi için yarınki Beşiktaş maçını kazanması şart. Oyak ve Mersin mağlubiyetlerinden sonra hayata küsen sarı-mavili oyuncuların da Beşiktaş maçını çıkış maçı olarak gördükleri ve bu maçı ne yapıp edip kazanacakları ifade edildi.
ÇETİNKAYA: PLAY-OFF İÇİN SAVAŞACAĞIZ
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Beşiktaş karşısında Play-Off hedefi için savaşacaklarını söyledi Oyak Renault ile oynadıkları maçı şansız bir şekilde kaybettiklerini, Play-Off hedefi için bundan sonraki haftalarda daha az kayıp yaşamak zorunda olduklarını belirten Çetinkaya, “Beşiktaş maçını ligde üst sıralara çıkma konusunda önemli bir karşılaşma olarak görüyorum. Play-Off hedefine ulaşmak istiyorsak evimizdeki maçları kaybetmememiz gerekiyor. İyi bir kadroya sahibiz. Hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş Cola Turka maçını ligin en iyi seyirci topluluğuna sahip olan büyük Selçuk Üniversitesi taraftarlılarını da arkamıza alarak kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan Üniversitespor yönetimi, ailevi problemleri nedeniyle takıma yararlı olamayacağını bildiren Berkay Salihlioğlu ile yollarını ayırdı.
LİDER EFES, CASA TED’E KONUK OLUYOR
Efes’in liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi’nde 11. hafta mücadelesi yarın oynanacak 6 maç ile başlayacak. Ligde pazar günü bir maç oynanırken, 11. hafta mücadelesi 22 Aralık Pazartesi günü oynanacak tek maç ile sona erecek. Ligde 11. hafta mücadelesi yarın oynanacak Casa TED Ankara Kolejliler-Efes maçı ile start alacak.Günün diğer maçlarında Pınar Karşıyaka, Kepez Belediye’yi konuk ederken, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi de Beşiktaş Cola Turka’yı evinde konuk edecek. Aliağa Petkim, Antalya Büyükşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, Erdemir de evinde Mersin Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak. Darüşşafaka Cooper Tires ise şampiyonluk adaylarından Türk Telekom’u ile karşı karşıya gelecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri