Parola galibiyet

Üniversitesporda Cumartesi günü oynanacak Banvit maçı için geri sayım başladı. Bu karşılaşma için yarın Bandırmaya hareket edecek sarı-mavililerde moraller süper.
BEKO Basketbol Ligi’nde Cumartesi günü Banvit ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya BB galibiyetiyle büyük moral bulan ve güven tazeleyen sarı-mavili oyuncuların Banvit karşısında kesinlikle galibiyet için sahaya çıkacağı bildirildi. Antalya BB maçından sonra hafta sonunu Antalya Belek’te 4 günlük bir kampla değerlendiren sarı-mavililer burada hem kondisyon çalışması yaptı hem de Banvit maçı öncesi moral depoladı. Temsilcimiz, Bandırma’ya Cuma günü hareket edecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.
Ligde şu ana kadar oynadığı 16 karşılaşmada 6 galibiyet alan Üniversitespor, ilk maçta 84-82 mağlup ettiği Banvit’i bir kez daha mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Banvit’i yenerek ligde alt sıralardan tamamen kurtulmak isteyen sarı-mavililerde, yönetim zorlu karşılaşmada galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ligde seri yakalamak isteyen oyuncuların da yönetime galibiyet sözü verdiği kaydedildi.
KAMANLI: KAZANMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ
Üniversitespor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Banvit karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Düşmek gibi bir korkularının olmadığını, sahada kazanmak için her şeyi yapacaklarını vurgulayan Kamanlı, “Banvit’i mağlup edersek daha da rahatlayacağız. Düşme korkusu yaşamıyoruz. Üst üste kötü sonuçlar alarak Play-Off yarışında biraz geri kaldık. Ancak bu iddiamız hala devam ediyor. Banvit’i mağlup edersek yine Play-Off yarışının içinde olacağız” diye konuştu.
17. HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
Öte yandan Beko Basketbol Ligi’nde 17. hafta maçlarının programı belli oldu.  Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 17. hafta karşılaşmalarının programı şöyle: 31 Ocak Cumartesi: 15.00    Türk Telekom-Pınar Karşıyaka (Ankara Atatürk) 16.00Antalya Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray Cafe Crown (Antalya Atatürk) 17.00OYAK Renault-Efes Pilsen (Bursa Atatürk) 19.00 Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediyesi (Abdi İpekçi) 16.00 Beşiktaş Cola Turka-Mersin Büyükşehir Belediyesi (BJK Cola Turka) 17.00    Darüşşafaka Cooper Tires-Erdemir (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 1 Şubat Pazar: 16.00 Aliağa Petkim-Casa TED Kolejliler (Aliağa Enka) 16.00 Banvit-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Banvit Kara Ali Acar)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri