Park Ettiğini Düşündüğü Tır'ı 1 Kilometre Uzakta Yolun Ortasında Buldu

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, D-400 kara yolunun kenarında bir benzin istasyonunda elini yüzünü yıkamak isteyen şoför Muhsin Arif Kaya, park ettiğini düşündüğü TIR'ı, 1 kilometre uzakta kara yolun orta refüjünde buldu. Trafik levhasının...

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, D-400 kara yolunun kenarında bir benzin istasyonunda elini yüzünü yıkamak isteyen şoför Muhsin Arif Kaya, park ettiğini düşündüğü TIR'ı, 1 kilometre uzakta kara yolun orta refüjünde buldu. Trafik levhasının üzerinden geçen TIR'ın kazaya sebebiyet vermeden 1 kilometre gitmesi şoförün tesellisi oldu.

Bahçe ilçesinde D-400 kara yolunun kenarında bir benzin istasyonunda elini yüzünü yıkamak isteyen TIR şoförü Muhsin Arif Kaya, 34 BC 4038 plakalı TIR'ı bıraktığı yerde bulamayınca çalındığını düşündüğünü belirtti. Kaya, TIR'ın çalındığını düşünerek 155'i aradığını belirtti. Şoför Kaya, elini yüzünü yıkamak için benzin istasyonuna park ettiğini ancak el frenini çekmeyi unuttuğunu, geldiğinde TIR'ı yerinde bulamadığını söyledi. Kaya, 1 kilometre kadar mesafede orta refüjün üstüne çıkan TIR'ı, kepçe yardımıyla kurtardı. Kaya, herhangi bir kazaya sebebiyet vermediği için Allah’a şükrettiğini, her insanın başına gelebilecek bir olay yaşandığını belirterek, yardım eden vatandaşlara teşekkür etti.

Benzin istasyonu çalışanlarından Menderes Kadıl, TIR'ı çalışır halde hareket ederken gördüğünü, ancak şoförü olup olmadığını fark edemediğini söyledi. Kadıl, şoförün gelip TIR'ını sorduktan sonra, TIR'ın kendiliğinden gittiğini anladığını söyledi. Kadıl, bu tür vakaların sık yaşandığını belirterek, "Vatandaş yakıt almak için elini yüzünü yıkamak için veya namaz kılmak için geliyor, aracının el frenini çekmeden iniyor. Buna benzer olaylara önceden de şahit olduk. Ancak bugünkü TIR'ın olayı ilk kez oldu." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri