Para arayışı sürüyor

Bu ayın sonunda yeni sezon hazırlıkları için topbaşı yapacak olan Konyasporda bir taraftan teknik adam, bir taraftan da para arayışı sürüyor

Bu ayın sonunda yeni sezon hazırlıkları için topbaşı yapacak olan Konyaspor’da bir taraftan teknik adam, bir taraftan da para arayışı sürüyor.  Yeşil-beyazlı ekibimizin acilen 1,5 trilyon liraya ihtiyacı var

 

Konyaspor’da bir yandan Robak’ın bonservis taksitinin ve Milos’un alacağının ödenmesi konusunda para arayışı sürerken, diğer taraftan teknik direktör konusunda görüşmelere yapılmakta. Konyaspor yönetim kuruluna yakın kişilerden alınan bilgilere göre, Robak’ın transfer taksiti ve Milos’un 500 bini liralık alacağının ödenme süresi, bu hafta sona erecek. Robak’ın kulübüne olan borç ödenmemesi halinde adı geçen futbolcunun sözleşmesi feshedilecek.  FİFA tarafından, Milos’a ödenmesi için kesilen 500 bin liralık cezanın bu hafta ödenmemesi halinde ise Konyaspor’a iki dönemlik transfere yasağı dışında küme düşme veya puan silme cezası verilecek. Her iki futbolcuyla birlikte diğer borçların ödenmesi için gereken 1 milyon 500 bin liralık paranın temini için temaslar dünde devam etti. Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, Konyalıları takımın yanında görmek istediklerini yineledi ve maddi destek istedi.

Konyaspor’da, takımı yeni sezonda çalıştıracak teknik direktör konusunda da girişimler devam ediyor.. Geçene yıl takımına başına ikinci yarının 5. haftasında gelen v e sezon sonunda sözleşmesi sona eren Yılmaz Vural’ın, transfere yasağı nedeniyle gelmek istememesi nedeniyle rota Cemal menteşeye çevrildi.

Yeşil-beyazlı yöneticilerin, adı geçen genç teknik direktörle hafta içerisinde görüşerek sorunu çözmesi beklenmekte. Kartal’da izin 30 Haziran Perşembe günü sona erecek ve futbolcular aynı gün tesislerde toplanacaklar. 1 Temmuz’da yapılacak sağlık kontrollerinin ardından takım 2 Temmuz’da ise Isparta Davraz’da kampa girecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri