Panorama Evleri'nde açık hava şenliği

Seha Yapı, Panorama Evleri’nden daire satın alan tüm müşterileriyle teslim öncesinde bir araya geldi

İttifak Holding’in, inşaat sektöründeki güçlü markası Seha Yapı, Panorama Evleri’nden daire satın alan tüm müşterileriyle teslim öncesinde bir araya gelerek yeni evlerinin son durumunu paylaşırken, müstakbel komşularıyla da tanışmaları için güzel bir açık hava şenliği düzenledi. Çok kısa bir süre sonra teslimatı yapılacak Seha Panorama Evleri ev sahiplerini ağırladı. Katılımın yüksek olduğu açık hava etkinliğinde, İttifak Holding ve Seha Yapı yöneticileri konuklarla tek tek ilgilenerek Panorama Evleri’nin son durumunu anlattı, merak edilen tüm soruları yanıtlayarak misafirlerinin bu heyecanlı bekleyişlerine ortak oldu.

Panorama Evleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte davetlilere seslenen Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci; “Mutluluğun anahtarını size teslim edeceğimiz günlere çok az kaldı, Panorama Evleri’nin yemyeşil bahçesinde sizleri, çocuklarınızla birlikte neşe içinde vakit geçirirken görmeyi çok arzuluyoruz. Bizim görevimiz; sadece binalar inşa etmek değil, sizlerin de içinde bulunduğu bu aileyi her gün daha da büyütmek, bir ressam edasıyla, keyifle izlenecek mutluluk tabloları çizmektir. Daha da önemlisi; kalitede, satışta, müşteri ilişkileri konusunda standartların üzerine çıkan yeni bir yönetim anlayışıyla, ev sahibi olmak isteyenlere hayallerindeki yaşam alanlarını sunmayı hedefliyoruz. İşte bu standartlardaki bir hayatı çevrenizle de paylaşabilmeniz için ‘teslimden önce son fırsatı’ iyi değerlendirin. Dostlarınızı, akrabalarınızı bu projede sizlerle komşu olmaya davet edin, bu bir çağrıdır” dedi.

Misafirler etkinlik boyunca mangaldan sunulan lezzetleri tadarken, minikler de kendilerine ayrılan alanlarda palyaçolarla oyunlar oynayıp rengârenk, yüzlerce balonu hep birlikte havaya bırakmanın keyfini çıkardılar. Komşularıyla tanışan, kaynaşan Panorama Evleri’nin müstakbel sakinleri kısa bir süre sonra evlerin anahtar teslim töreninde, böylesi güzel bir etkinlikte bir araya geleceklerini bilmenin mutluluğuyla, tekrar görüşmek üzere sözleştiler.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri