PANKOBİRLİK hızla büyüyor

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 64’üncü Olağan Mali Genel Kurulu, yoğun bir katılımla, Konya Şeker Merkez Kampüsünde gerçekleştirildi

Kooperatif gündeminin yanı sıra tarım sektörünün geleceğinin de konuşulduğu toplantıya; yaklaşık 5 bin çiftçi katılırken, çok sayıda belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi de Genel Kurul salonunda yer aldı. Büyüme rakamlarının dikkat çektiği mali tabloların ibrasından sonra kürsüye gelen PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, konuşmasına 15 Temmuz darbe girişimini bir kez daha kınayarak başladı. Konuk, Türkiye’nin büyük bir badire atlattığını, milletin büyük bir sınavdan geçtiğini söyledi.

Darbe girişiminin ardından asker, polis ve halkın omuz omuza mücadele ettiğini, AK Partili, CHP’li, MHP’li, Saadetli, HDP’li, BBP’li herkesin meydana çıktığını dile getiren Başkan Konuk, Türkiye’nin parti ayrımı yapmadan demokrasinin yanında yer aldığını, darbenin karşısında saf tuttuğunu kaydetti. Darbelerin, ülkeyi her zaman geriye götürdüğünü ifade eden Konuk, “Darbeler milleti fukaralaştırdı” dedi.  Bazı kesimlerin, pancar şekerinin dile getirilmesinden rahatsız olduğunu da vurgulayan Konuk, Konya Şeker’in büyümesinden rahatsız olan bazı mihrakların dedikodudan, tezvirattan medet umduğunu, çiftçiyi bölmek için fısıltı gazeteleriyle kuruma itibar suikastı yapmaya çalıştığını söyledi. Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin, laf değil, çare ürettiğini dile getirdi. Konuk’un konuşmasından sonra tamamlanan genel kurulda yönetim ve denetim kurulları oy birliği ile ibra edilirken önümüzdeki döneme ait faaliyet programı da yine ittifakla kabul edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri