Pandemi döneminde bisiklete ilgi arttı

Konya'da Eski garaj civarı Piri Mehmet Paşa Çarşısı yanında faaliyet gösteren Ramta Oyuncak ve Bisiklet'te de bu sıralarda bisiklet satışlarından kaynaklı bir yoğunluk yer alıyor

Geçtiğimiz yaz ayında koranavirüs süreciyle birlikte bisiklet satışlarında adeta bir patlama olurken, yaz ayları ile birlikte bu yıl da bisiklete olan ilgi satıcıları memnun ediyor.

Konya’da oyuncak ve bebe malzemelerinin yanı sıra bisiklet satışında da önemli bir merkez olan Ramta’da alternatif bisiklet çeşitleriyle müşterilere hizmet veriliyor.

Firma yetkililerinden Murat Tağıl, "Ramta olarak oyuncak çeşitlerinin yanı sıra Salcano, Corelli, Arnica ve Belderia bisikletleri satıyoruz. Geçtiğimiz yaz bisiklet yok satmıştı, bu yılda gösterilen ilgi memnuniyet verici düzeyde. Ramta’da bisikletin yanı sıra; Pilsan, johanson oyuncak, bebek eşyası, chicco bebe, vardem oyuncak, on yıl oyuncak, karsan oyuncak, welly oyuncak, kanz oyuncak, playskool, fisher-prise, dede oyuncak, johnson bekek arabası, pendo bebe gibi onlarca markayla hizmet sunuyoruz. Ayrıca Aksaray, Antalya, Afyon, Isparta, Aksaray, Karaman gibi illerde ki bayilerimize toptan satışlarımızın mevcut olduğu firmamızda yaz tatili boyunca en çok sattığımız ürün bisiklet. Burada hiç şüphesiz firmamızın uygun fiyat politikası salcano kalitesi ile birlişince müşteriliremizin tercihi salcano bisiklet oluyor. Bisikletin önemli bir ulaşım aracı olması ve sağlık açısından da faydası hiç şüphesiz tercihteki önemli unsurlar." diye konuştu. 

Salgınla birlikte insanların bireysel ulaşıma daha fazla önem verdiğini ve bundan dolayı da insanların bisiklete olan ilgisinin oldukça arttığını kaydeden Tağıl, “Bisiklete her gün oldukça artan bir ilgi var. Salgının insanları etkilemesi ile birlikte insanların bireysel ulaşıma daha fazla zaman ayırmasından sonra bisiklet oldukça fazla ilgi görmeye başladı. Son dönemde artan bisiklet yollarının buna katkısı yadsınamaz. Vatandaşlarımız bisiklet alırken dikkat etmeleri gereken bazı durumlar var. Bunlardan birincisi amaçları ne ise onunla ilgili bisiklet almaları gerekiyor. İkinci olarak kendi vücut ölçülerine göre boylarına ve kilolarına uygun bisiklet seçmelerini öneriyoruz. Yanlış bisiklet seçimi ayağa vuran ayakkabı gibi bisikleti de çekilmez hale getirir. Vücuda uygun olarak seçilen bisiklet ise keyifli ve sağlıklı bisiklet sürülmesini sağlar. Bisikletlerini de bilinçli satıcılardan almalarını öneriyorum.” dedi.

MUHARREM DURSUN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri