Palut’un yeni silahı Ahmed Hassan

Son haftalarda iyi bir form grafiği sergileyen Ahmed Hassan Giresunspor maçına da ilk 11’de başlaması bekleniyor. Cikalleshi’nin sakatlık durumunun belirsizliğini koruması da  Hassan’ın kadrodaki yerini garantilemesinde etkili olacak

Süper Lig’in 24.haftasında Giresunspor’u konuk edecek olan Konyaspor hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.Son haftalarda iyi bir form grafiği sergileyen Ahmed Hassan Giresunspor maçına da ilk 11’de başlaması bekleniyor. Cikalleshi’nin sakatlık durumunun belirsizliğini koruması da  Hassan’ın kadrodaki yerini garantilemesinde etkili olacak

Konyaspor'un Olympiakos'tan transfer ettiği Mısırlı yıldız santrfor Ahmed Hassan, formunu bulmaya başladı. Yeşil-beyazlılarda ilk geldiği dönemde etkisiz kalan 28 yaşındaki golcü, son 6 lig maçında 4 gole direkt olarak katkı sağladı. Hassan, Antalya maçında 1 asist yaptı, Hatay, Beşiktaş ve Altay maçlarında ağları sarstı.

Konyaspor’un Altay karşısında tek golünü penaltıdan atan Ahmed Hassan bu sezon 4. golüne ulaştı. Süper Ligde 4. golüne ulaşan Mısırlı oyuncu profesyonel kariyerinde ise 100. golüne ulaşmış oldu. 2012-2013 yılında Portekiz ligi takımlarından Rio Ave ile resmi olarak ilk profesyonel maçına çıkan Ahmed Hassan o günden sonra toplamda 319 maçta forma giydi. Bu maçlarda 100 gol atan oyuncu 30 da asist yaptı. Ahmed Hassan profesyonel kariyerinde ise 34 sarı kart 1 direkt olmak üzere iki de kırmızı kart gördü. 319 maçta 18 bin 676 dakika sahada kalan mısırlı golcü bu sezon Konyaspor’da 15 maçta 516 dakika forma giydi.

Süper Lig’de geride kalan 23 maçta topladığı 45 puanla 2. sırada yer alan ve Trabzonspor’u takibini sürdüren Konyaspor için şubat ayı yoğun ve zor geçecek. 4-28 Şubat tarihleri arasında ortalama 4 günde bir maça çıkacak yeşil-beyazlar, söz konusu ayda 1’i kupa olmak üzere toplam 6 maça çıkacak.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri