Palut ve Karaman 3. kez karşılaşacak

Süper Lig'in 10. haftasında Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, Kayserispor’u çalıştıran Hikmet Karaman ile 3. kez rakip olacak. Genç teknik adam geride kalan 2 maçta Karaman’a karşı 1 beraberlik

Süper Lig'in 10. haftasında Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, Kayserispor’u çalıştıran Hikmet Karaman ile 3. kez rakip olacak. Genç teknik adam geride kalan 2 maçta Karaman’a karşı 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Palut, Göztepe’yi çalıştırırken, deneyimli teknik adama 2-1’lik skorla mağlup olurken, Konyaspor’un başında ise 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı.

İlhan Palut, Süper Lig'de Kayseri ekibine karşı 4. sınavına çıkacak. Tecrübeli teknik adam, kariyerinde 2 farklı takımın başında Kayserispor’a karşı mücadele verdi.

Palut, teknik direktörlük yaptığı Göztepe ve Konyaspor ile Kayserispor’a karşı çıktığı 3 resmi maçın sadece 2'sinde sahadan 1’er puanla ayrılırken, 1 maçını ise yenilgi ile tamamladı. Bu maçlarda Kayseri ekibi ise İlhan Palut’un takımlarına karşı 1 galibiyet elde ederken, 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri