Palut: Konyaspor’dan ayrılmayı düşünmüyorum

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konyaspor’dan şu anda ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Palut takımın şampiyonluk hedefi ile ilgili ise oyuncularının üstüne ağır bir misyon yüklemek istemediğini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı takımın başarılı çalıştırıcısı Konyaspor’dan şuanda ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

“BANA GÜVENEN BİR CAMİA VAR”

NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Beşiktaş ve Fenerbahçe’den teklif gelmediğini belirtirken, Konyaspor camiasının kendisine güvendiğini söyledi.

Palut, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda çalışır mısınız sorusuna “Hiç bir görevin zorluğundan korkan bir insan değilim. Her görev için yeterince tecrübeye ve donanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Ancak bu bana gelecek bir teklif için kapıyı aralamak değil. Bu benim kişisel hissiyatım. Ama şuanda baktığınız zaman Konyaspor’la çok iyi bir işin tam üzerindeyiz. Tam ortasındayız. Bana güvenen benim daha iyi şeyler yapabileceğime inanan bir camia var. En önemlisi beraber çıktığımız sezon başı hedefler koyduğumuz bir oyuncu gurubu var. Benim için doğru olan buradaki misyonumu tamamlamak. Ama bir gün şunu dersem Konyaspor'da yapabileceklerimi yaptım. Artık benim içinde İlhan Palut adına başka bir maceranın yeni bir adımın belki daha büyük bir zorlanmanın zamanı diye düşündüğüm zaman ve tabi ki bizde o zaman gerekli şartlarda adımı atarız” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK MİSYONU OYUNCULAR ÜZERİNE AĞIR OLUR

Şampiyonluk sorusuna ise, teknik direktör İlhan Palut oyuncularının üstüne ağır bir misyon yüklemek istemediğini söyledi.

Palut, Konyaspor olarak ligin son 3’te birlik dilimine kadar maç maç ilerleyeceklerini belirterek, “ İnsanın hayalleri her zaman en üst seviyede olmalı. Mesela şimdi lig ikincisi olan bir takımın teknik direktörü olarak ilk 5 desem, hoca 3 basamak gerilemiş denir. Şampiyonluk desek oyuncularımızın üstüne sezonun yarısı tamamlanmışken ağır misyon yüklemek istiyorum. .Ligin son 3'te birlik dilimine girene kadar maç maç bakacağız. Ta ki ligin son dönemecine girilinceye kadar. Son dönemece girilirken o günkü sıralama o günkü puanlar bizi hangi hedefi işaret ederse onu cesaretle sonuna kadar Konyaspor olarak kovalayacağız” dedi.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri