Palut kazanamıyor Avcı kaybetmiyor 

Konyaspor Trabzonspor maçı öncesinde teknik adamların ilginç istatistiği dikkat çekiyor.  İlhan Palut’un Trabzon’a karşı şansı tutmazken bordo-mavili tekin adam Abdullah Avcı ise Konyaspor’a maç kaybetmiyor. 

İlhan Palut, kariyerinde 2 farklı takımın başında Trabzon’a karşı mücadele etti. 45 yaşındaki hoca Göztepe ve Konyaspor ile Trabzon’a  karşı çıktığı 4 resmi maçta galibiyet alamadı. Palut, Konyaspor’un başında 2 beraberlik alırken, Göztepe’de ise 2 mağlubiyet yaşadı. Palut’un öğrencileri 4 maçta rakip filelere 4 gol atarken, 7 gole ise engel olamadı.

Avcı Konyaspor’a Karşı Kaybetmiyor 

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, kariyerinde Konyaspor'a 7 Ekim 2007'de rakip olduğu ilk maçı kaybetmişti. Tecrübeli teknik adam söz konusu maçın ardından Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başında çıktığı maçlarda ise rakibine yenilmedi. 15 yıldır Konyaspor ile oynadığı oynadığı maçları kaybetmeyen deneyimli çalıştırıcı bu maçlarda 11 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti. Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başında Konyaspor ile oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri