PAF’ın hocası Altınışık

Bank Asya 1. Liginde mücadele edecek olan Konyasporun PAF Takımı önümüzdeki sezon eski antrenörlerden Yücel Altınışıka emanet.
 Geçtiğimiz günlerde yaptığı kongrenin ardından görev dağılımını da yapan Konyaspor yönetim kurulu, dün de alt yapı ile ilgili yeni yapılanmayı oluşturdu.
Geçtiğimiz sezon PAF Ligi’nde Salih Eken’in antrenörlüğünde mücadele eden genç kartallar ligi orta sıralarda bitirdi. 42 puanla ligi 11. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar Eken yönetiminde 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 16’da mağlubiyet elde etti. 42 gol atarak kalesinde 48 gol atan Konyaspor, ligi -6 averajla tamamladı.
Ligdeki sıralamadan çok Konyaspor A takımına futbolcu kazandırmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar bu hedefini 4 futbolcu ile başardı. Genç kartalların başarısı için geçtiğimiz sezon formasını terleten Oğuz, Nazmi, Selim ve Ahmet İçöz, Konyaspor’un Kızılcahamam kampına dahil edildiler. Genç futbolcular, yeşil-beyazlı ekibin önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Ligi’nde vereceği mücadelede forma giyebilecek.
GENÇLİK GELİŞTİRME PROGRAM SORUMLULUSU İSMET KARABABA
Konyaspor kulübü alt yapı kademelerinde görev yapacak teknik sorumlular belli oldu. Remzi Ay’ın İdari İşler Sorumlusu olarak görevlendirildiği alt yapıda Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğuna İsmet Karababa getirildi. Bahattin Karapınar başkanlığında yeni yönetim döneminde kulüp alt yapı kademelerinde görev yapacak teknik sorumlular belli oldu. Remzi Ay’ın Alt yapı İdari İşler Sorumlusu, İsmet Karababa’nın Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu olarak görevlendirildiği Alt yapımızda Yücel Altınışık (PAF Takım Teknik Sorumlusu), Süleyman Patlar (U-18 Takım Teknik Sorumlusu), Bülent Yaldır (U-16 Takım Teknik Sorumlusu), Hakan Yavuz (U-15 Takım Teknik Sorumlusu), Kenan Durmuş (U-14 Takım Teknik Sorumlusu), Tevfik Aktutan (U-13 Takım Teknik Sorumlusu), Mustafa Sayaslan (Kaleci Antrenörü) olarak görev yapacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri