PAF Lider’e 3-0’la boyun eğdi

PAF Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 22. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Lider Galatasarayı konuk etti.
 İlk yarısı golsüz sona erden maçta yeşil-beyazlılar sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldılar. 2 Nolu Sahada oynanan maç öncesinde hafta içerisinde Hollanda’da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Karşılıklı ataklarla geçilen maçın ilk yarısında Konyaspor’dan İlyas’ın kaydettiği gol ofsayt gerekçesiyle maçın hakemi tarafından iptal edildi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci devresinde girdiği pozisyonları değerlendiren Galatasaray 53.dakikada Cem ile 1-0 öne geçti. Oyuna ikinci yarıda giren Anıl Karaer 70 ve 77.dakikalarda attığı gollerle maçın sonucunu belirlerken, Konyaspor’dan Ali Kireş’in kafa vuruşu direkten döndü ve mücadele 3-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 27 puanda kaldı.

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Sefa Duran, Aslıhan Boyalı, Merve Ağrıs
KONYASPOR: Nazmi, Rifat, Kenan, Oğuz, Ramazan, Emre (Burak), Ali Kireş, Niyazi, İlyas (Muhammed Sak), Feyyaz, Ömer Tayfun (Ahmet İçöz)
GALATASARAY: Emirhan, Onur, Emrah, Sinan, Berk, Serdar (Fatih), Caner, Cumhur, Cem, Mert (Anıl), Yusuf (Ahmet)
GOLLER: Cem (dk.53), Anıl (dk.70 ve 77) (Galatasaray) 0-3


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri