PAF İstanbul seferinde

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde aldığı farklı Eskişehir galibiyeti ile moral bulan Konyaspor PAF takımı bugün İstanbula gidiyor. Temsilcimizin hedefi galibiyetle dönmek

PAF Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, yarın zorlu İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımının İstanbul seferi bugün başlıyor. Ligde 39 puanla 11. sırada yer alan genç Kartallar, 67 puanla 2. durumda bulunan ve şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe maçı için bugün İstanbul’a gidiyor.

Suadiye otelde konaklayacak olan Konyaspor PAF takımında, yarınki maç öncesi önemli bir eksik yok. A takım kadrosunda yer alman Recep, teknik direktör Ünal karaman izin vermesi halinde muhtemelen Fenerbahçe’ye karşı formda giyecek.
Ligi orta sıralarda bitirerek A takımı 3-4 oyuncu verilmesi planlanan PAF takımı, şampiyon adayı Fenerbahçe karşısında orta alanı kalabalık tutarak tek forvetle gol arayacak. Konyaspor PAF Takımı Teknik Sorumlusu Salih Eken,  son haftalarda iyi futbol oynadıklarını, bunu Fenerbahçe maçında da tekrarlamaları halinde en az 1 puanla dönebileceklerini söyledi.
Kendi saha ve seyircileri önünde oynadıkları Eskişehir maçında aldıkları farklı skorla birlikte moral de bulduklarının altını çizen Eken; “Kazanmamamız için de bir neden yok. İyi ve moralli bir hazırlık dönemi geçirdik. Geçtiğimiz haftalarda aldığımız skorları bir kenara bırakıp Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam. Zorlu deplasmandan istediğimizi alarak ligin son haftasına moralli gereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
Konyaspor İstanbul kafile Başkanı ve Alt Yapı Menajeri Remzi Ay ise iyi yolda olduklarını ve sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi. Aldıkları skordan ve ligdeki sıralamadan çok Konyaspor A Takımına en az 3-4 futbolcu kazandırmak hedefinde olduklarını belirten Ay; “Bu sezon bunu başaracaklarına inandıklarını söyledi. Ligde iyi mücadele ediyor ve gelecek vadeden futbolcuları kadromuzda bulunduruyoruz. Bizim tek hedefimiz bu isimleri Konyaspor için hazır hale getirmek. Bu sezon bunu başardığımızı ve en az 3-4 futbolcuyu A takıma kazandırdığımızı düşünüyorum” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri