PAF evinde farklı: 4-0

Ligde iyi bir çıkış arayan Konyaspor PAF takımı evinde ağırladığı Eskişehirsporu 4-0mağlup etti. Yeşil-beyazlılara farklı galibiyeti getirin goller Recep Aydından geldi

PAF Futbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Konyaspor, dün konuk ettiği alt sıralardaki Eskişehirspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti. 2 Nolu sahada oldukça sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takım da tutuk başladı. İlk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda konuk ekip Eskişehir uzun toplarla gol ararken, temsilcimiz Konyaspor ise kanat organizasyonları ile rakibinin üzerine gitti. Ancak iki takım da gol vuruşlarında etkili olamayınca ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya Konyaspor daha istekli başladı. Nitekim ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan yeşil-beyazlılar, 47. dakikada Recep Aydın’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golün verdiği rahatlıkla daha iyi organize olan Genç Kartallar, 52. dakikada yine Recep Aydın’ın golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Deyim yerinde ise rakibini adeta sahasına hapseden Konyaspor, maçın bitimine doğru organize ataklarını iyice sıklaştırdı.
Nitekim 70. dakikada sahneye üçüncü kez çıkan Recep Aydın takımı ve kendi adına üçüncü golü atarak, skoru 3-0’a taşıdı. Bu golden üç dakika sonra perdeyi açan Recep Aydın Eskişehir filelerine dördüncü golü bırakarak maçın skorunu ilan etti: 4-0. Öte yandan 25. dakikada Konyaspor’dan Ali Dere, rakibiyle girdiği ikili mücadelede koluna aldığı darbeyle hastaneye kaldırıldı. Ali’nin bileğinin döndüğü ve sezonu kapattığı bildirildi.

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Mehmet Serhat Bengin xx, H. Göktürk İmamoğlu xx, Turgut Kezer xx
KONYASPOR: Fikret xx, Sefa xx, Muhammet xx, Ramazan xx, Oğuz xx, Niyazi xx, Ali Kireş xx (Muhammet Sak x), Ahmet xx, Recep Aydın xxx, Feyyaz xx, Ali Dere x (Ömer xx)
ESKİŞEHİRSPOR: Yasin x, Mustafa xx, Volkan xx, Emrullah x, Hüseyin xx, Alper xx (Ertuğrul x), Esat xx (Mustafa Arı x), Sefa x, A. Kemal x, Arda xx, Hakan x (Atilay xx)
GOLLER: Dk. 47, 52, 70 ve 73 Recep Aydın (Konya): 4-0..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri