PAF Eskişehirde

Eskişehirsporun gençleri ile zorlu bir sınava çıkacak olan Konyaspor PAF takımı hazırlıklarını tamamlayarak Eskişehire gidiyor. Şekerspor BAL takımı ise evinde Bugsaşı ağırlıyor

PAF Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 15. haftasında yarın Eskişehirspor’a konuk olacak. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, Eskişehir’e bugün gidecek ve Yimpaş otelde kampa girecekler. Takımda sakatlığı devam eden Tolga dışında önemli bir eksik yok. Üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan ve bu çıkışına ara Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak ara veren Konyaspor PAF takımı, Ligde 20 puanla 11. sırada yer alıyor. Temsilcimizin hedefi, ligde 17. sırada yer alan ve bir galibiyet, iki beraberlik sonucu sadece 5 puanı bulunan Eskişehirspor’u sahasında yenerek galibiyetle yeniden buluşmak.

Konyaspor Teknik Sorumlusu Salih Eken, Bursa karşısında şanssızlık sonucu Galip gelemediklerini ve 1 puanla yetindiklerini söyledi. Kaybettikleri iki puanın telafisini Eskişehirspor deplasmanında yapmak istediklerini ifade eden Eken; “Eskişehirspor’u yenecek güçteyiz. Haftalardır yakaladığımız iyi çıkışı ve kaliteli futbolu burada da sahaya yansıtırsak üç puanı almamak için bir nedenimiz yok. Eskişehirspor önünde de elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtarak evimize istediğimiz skor ve puanlarla döneceğimize inanıyorum. Bu konuda benim futbolcu arkadaşlarıma olan güvenim sonsuz” diye konuştu.
Öte yandan Konyaspor BAL takımı ise haftayı bay geçecek. Ankara grubunda yer alan ve son haftalarda aldığı sonuçlarla çıkışa geçen ve son hafta da Şekerspor’u 3-1 yenen yeşil-beyazlılarda oyunculara yarın için izin verilecek ve antrenmanlar Pazartesi günü yeniden başlayacak. Ankara grubunda yer alan b.iri diğer temsilcimiz Şekerspor BAL takımı ise, bugün Ankara temsilcilerinden Bugsaşspor’u konuk edecek. Şeker fabrikası Recep Konuk tesislerindeki maç saat 13.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlılar, hazırlıkları dün öğleden sonra yaptıkları antrenmanla tamamladılar. Şekerspor’da, Bugsaş maçı için tek hedef: galibiyet. Takımda Bayram dışında eksik yok.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri