PAF, en farklı skorunu elde etti

Profesyonelliğe Aday Futbolcu Ligi(PAF)nde mücadele eden temsilcimiz Konyaspor, evinde konuk ettiği Eskişehirsporu 4-0 mağlup ederek bitimi iki hafta kala 39 puanla 12.sırada yer aldı.

A takım gibi bu sezon ligde istediğini bulamayan Genç Kartallar, önümüzdeki hafta Fenerbahçe deplasmanına gidecek ardından Ankaraspor ile evinde karşılaşacak. Ligde 70 puanla liderliğini sürdüren Antalyaspor evinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak son iki haftaya girerken, şampiyonluk şansını sürdürdü. Fenerbahçe Antalya beraberliğinden sonra puanını 67’ye çıkarırken şampiyonluk yolunda altın değerinde iki puan kaybetti. Haftanın en gollü maçında Sivasspor, Hacettepe’yi deplasmanda 4-3 mağlup ederken, ligde hiçbir iddiası bulunmayan Trabzonspor ise evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Büyükşehir Belediyespor ile Kayserispor, İstanbul’da oynanan maçta sahadan 1-1’lik skorla ayrılırken, Gaziantepspor evinde Kocaelispor’a 2-1 mağlup oldu. Gençlerbirliği deplasmanda Galatasaray’ı 1-0’la geçerken, Denizlispor da evinde Ankaraspor’a geçit vermedi. Ankaraspor’u 2-0 mağlup eden Denizlispor, haftayı 56 puanla 6.sırada kapattı. Ankaragücü ise evinde Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

EKEN: KAZANMAK GÜZEL
Paf Takım Antrenörü Salih Eken, Eskişehirspor maçında net bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Rakipleri önünde baştan sona üstün bir oyun sergilediklerini vurgulayan Eken, “Eskişehir karşısında hakim bir oyun oynadık, ve rakibimize geçit vermedik. Kazanmayı hak ettik. Recep’in attığı gollerle de galip geldik. Oyuncularımı iyi bir oyun ortaya koydukları için kutluyorum” dedi.
Eken, bu sezon istikrardan uzak bir görüntü ortaya koyduklarını belirterek, ligin son haftaları da olsa alınan farklı galibiyetin kendilerini memnun ettiğini vurguladı. Eken, Eskişehir maçında 4 gol atan Recep Aydın’ın gelecek vat ettiğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri