PAF Bursaspor virajında

PAF Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, 14.hafta mücadelesinde bugün Bursasporu konuk edecek. 2 Nolu Sahada oynanacak karşılaşma saat 11:00de başlayacak.

İki yeşil-beyazlı ekibin mücadelesini Çankırı’dan Güner Ericekli, Burak Ordu, Can Doğar hakem üçlüsü yönetecek. Oynadığı son 6 maçında 5 galibiyet, 1 yenilgilik performans sergileyen ve iyi çıkış yakalayan Konyaspor PAF Takımı, bu çıkışını Bursa temsilcisi önünde de devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Bu maç öncesi Konyaspor, 19 puan ve averajla 11., Bursaspor ise aynı puan ve averajla 9. sırada bulunuyor.

Konyaspor PAF Takımı Antrenörü Salih Eken, ligde iyi bir çizgi yakaladıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini söyledi. kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Eken; “Taraftarlarımızın önünde kazanarak onlara bayram öncesi galibiyet hediye etmek istiyoruz. Haftalardır iyi futbol oynuyoruz ve bunu skora yansıtmayı başarıyoruz. Bursaspor önünde de bunu başaracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızı bugün oynayacağımız karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile kazanacağımızı umut ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri