Özverili oynadık

Şekerspor, Turgutlu galibiyetinin sevincini yaşıyor. Yeşil-beyazlıların çiçeği burnunda teknik adamı Mehmet Altıparmak, futbolcularının özverili oynadıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi
TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ikinci yarının ilk maçında Lig’de 2. durumda bulunan Turgutluspor’u 1-0 mağlup etmenin sevincini yaşıyor. Lig’in ilk maçında Manisa’da 1-1 berabere kalan ve rakibini kupa maçında mağlup etme başarısı gösteren Şekerspor, aldığı bu önemli galibiyetle puanını 15’e çıkardı ve averajla 5. sırayla çıkarak zirveye ortak oldu. Turgutlu ise 18 puanda kaldı.

Konya Şekerspor’un yeni hocası Mehmet Altıparmak takımı başında çıktığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Altıparmak Turgutluspor karşılaşması sonrasında düzenlediği basın toplantısında kendilerine güvenlerini tam olduğunu ve Play-off’lara kalan takımın kendileri olacağını ifade etti.

Mehmet Altıparmak oyuncularını kutlayarak başladığı konuşmasına şöyle devam etti. “Öncelikle takımımla beraber ligdeki ilk galibiyetimi aldım. İlk yarıda iyi pozisyonlar yakaladık. Rakibimizin de iyi pozisyonları vardı diyebiliriz ancak ikinci yarı tamamen on kişi ile kalmamıza rağmen oyuncularımın müthiş özverisi ve kazanma hırsı ile karşılaşmadan galip ayrılan taraf biz olduk. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Oyuncularım birbirlerine olan bağlılıkları neticesinde kırmızı kart gören arkadaşlarını kurtarma adına ellerinden gelen her şeyi yaparak her biri iki kişilik mücadele etti. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu maçın bizim için diğer maçlardan çok farkı yoktu ama Turgutluspor rakiplerimizden biriydi kazandığımız için çok mutluyuz bütün Şekerspor camiasına ve oyuncularıma hayırlı ve uğurlu olsun amacımız şampiyon olmak bunu da yapmak için play-off’a kalmamız gerekiyor. Bu mücadelemiz ile Konya Şekerspor yöneticisiyle taraftarıyla Konya halkıyla bütünleşerek elinden gelen her şeyi yapacaktır. Biz bugünkü galibiyet ile Play-of yolundaki rakiplerimizden birini elemiş bulunuyoruz oynayacağımız bütün maçlarda bu tabloyu bu seyircinin önüne koyarak play-offa kalan takım biz olacağız bunun içinde yönetim, taraftar, futbolcularım ve siz basın mensupları olmak üzere bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz bu maçı kazandıkları içinde futbolcularımı tek tek bir kez daha kutluyorum” dedi.

Konya Şekerspor’a galibiyet golünü getiren Murat Gürbüzerol maç sonu yaptığı açıklama da 10 Kişi kalmalarına rağmen mücadelenin ikinci yarısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.

Konya Şekerspor’a galibiyet golünü getiren Murat Gürbüzerol ise maç sonu yaptığı açıklama da 10 Kişi kalmalarına rağmen mücadelenin ikinci yarısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederken şunları söyledi. “Maça iyi başladık diyemem. Rakibimiz bizi iyi analiz etmiş ve ona göre oynadılar. 10 kişi kalmamıza rağmen özellikle ikinci yarı iyi mücadele ettik. Takım olarak da iyi oynadık diyebilirim. Özellikle kırmızı karttan sonra herkes iki kişilik mücadele etti. Maç boyunca çok net pozisyonlarda yakaladık ama bunları değerlendiremedik bunu şanssızlık olarak nitelendirelim. İyi oynadık ve üç puanı alan taraf biz olduk. bu bizim, için çok önemli bir maçtı, galip geldik bu bizim içinde büyük moral oldu” dedi.

Kendisine yöneltilen İsmail Kartal ile yaşanan bazı sorunlar vardı Mehmet Altıparmak’ın gelişi ile sence takımda ne değişti sorusuna ise genç oyuncu “Mehmet Altıparmak hocam geldikten sonra takım üstünde etkisi oldukça iyi oldu. Hocamızın takıma olan olumlu etkisi takımda bulunan herkesin kendine olan güvenini artırdı. Bunun neticesinde de hocamızın gelmesiyle birlikte oynadığımız birisi kupa karşılaşması olmak üzere iki karşılaşmadan da galip ayrıldık. Bunun için mutluyuz” şeklinde cevap verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri