Özkara:Poljac ayağa kalkacaktır

Konyaspor’un eski teknik direktörü Hüsnü Özkara’dan Poljac’a anlamlı ziyaret. Geçtiğimiz Cuma günü kardeşi ile geçirdiği trafik kazasında boyun kemiği kırılarak yaralanan yeşil-beyazlı ekibin Norveçli oyuncusu Poljac’ın hayati tehl
Ligin ilk yarısında topladığı 37 puanla yeşil-beyazlı ekibi zirveye taşıyan Hüsnü Özkara, önceki gün eşi ile birlikte Konya’ya gelerek Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde Poljac’ı ziyaret ederek kendisine moral verdi. Genç futbolcunun doktorları ile de görüşen Hüsnü Özkara, Poljac’ın dirençli bir bünyeye sahip olmasının yanısıra azimli de bir insan olduğunu ve mutlaka ayağa kalkacağını söyledi.
Poljac’ı hem insan hem de futbolcu olarak çok sevdiğini söyleyen Hüsnü Özkara, “kazayı duyduğum anda şok aldım. Özellikle de önemli bir maç öncesinde böyle bir kaza haberi beni yıktı. Kendisiyle ilgili sürekli haber alıyordum. Onun hayata tutunacağını biliyorum. Çünkü, benim tanıdığım Poljac dirençli bir çocuk. İnşallah kısa zamanda iyileşir, sağlığına kavuşur” dedi.
Poljac ile 6-7 ay birlikte olduklarını, çok kişilikli bir insan olduğunu ifade eden Hüsnü Özkara, “Hastaneye geldiğimde doktorlar uyuduğunu söyledi. Yaklaşık 1 saat bekledikten sonra Poljac’ın uyandığını ve ziyaret edebileceğimi söylediler. Kendisiyle ilk göz göze geldiğimiz anda gözlerinin içinin güldüğünü görmek beni mutlu etti. Onun kendisini yalnız hissetmemesi çok önemli bir olaydır. Sevenlerinin, dostlarının sevgisine ve desteğine ihtiyacı var.  Kendisi son derece dirençli bir yapıya sahip. Ayağa kalkıp tekrar yeşil sahalara döneceğini söylemesi bile hayata ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur ve futbola döner” diye konuştu.
Hüsnü Özkara’nın kendisini ziyarete gelmesine çok sevindiğini söyleyen Poljac ise “Zor günlerimde dostlarımı yanımda görmek beni ayağa kaldıracaktır. Özellikle Hüsnü Hocamın Ankara’dan ziyaretime gelmesi büyük bir vefa örneğidir. Hocamla çok güzel anılarımız oldu. Zaman zaman bana takılır ve bir baba şefkati ile sorunlarımla ilgilenirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah kendisi ile tekrar çalışma imkanı bulurum.”       
Hüsnü Özkara’nın yardımcı antrenörü Muharrem Aydın ve eşinin de bulunduğu ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri