Özkara tamam gibi

Konyaspor teknik direktör sorununu Hüsnü Özkara ile çözmeye çalışacak. Tecrübeli teknik direktörle bugün masaya oturulacak. Anlaşmanın ardından hem iç hem de dış transfere başlanacak.

Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig’de mücadele edecek olan Konyaspor’da öncelikle hoca sorunu masaya yatırıldı. Daha sonra iç transfer görüşmeleri için futbolcular Konya’ya davet edilirken, komitenin aldığı kararla önce teknik direktör sorununun çözülmesi kararlaştırıldı. Futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, teknik direktör sorununu bugün veya yarın çözebileceklerini, bunun için de ilk planda düşündükleri, 6 yıl önce takımı şampiyon yaparak Süper lige taşıyan tecrübeli teknik direktör Hüsnü Özkara’yı Konya’ya davet ettiklerini söyledi. Bodrum’da tatili yapan Özkara, dün öğle saatlerinde yola çıktı ve akşam ise Konya’ya geldi.

ÖNCE HOCA SORUNU ÇÖZÜLECEK

Konyaspor’u hedeflerine taşıyabilecek ve herkesçe kabul görülecek bir teknik direktörle anlaşmak istediklerini, bu nedenle de ön plana Hüsnü Özkara’yı aldıklarını belirten futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, “13 Temmuz'da genel kurulumuz var. Çok geç bir tarih olduğu için teknik direktörle anlaşarak çalışmalara başlayacağız. Bunun yanında da transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. İç transferde takımda kalmasını istediğimiz oyuncularla anlaşmaya çalışıyoruz. İç transfere göre eksik kalan mevkilerimize oyuncu takviyesi yapacağız" dedi. Dış transferde ise yeni teknik direktörün de görüşü alınacak.

KONYASPOR’U ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Konyaspor’u şampiyonluğa taşıyan ve yeniden yeşil-beyazlı ekiple ismi anılan Hüsnü Özkara, daha önce yaptığı açıklamalarda Konyaspor’da çalışmaktan son derece mutlu olacağını ifade etmiş ve Konya’nın kendisine hiçte yabancı olmadığına dikkat çekmişti. Özkara, “Konyaspor’un süper lige çıkması için çok emek vermiş, inanılmaz heyecanlı günler, sıkıntılı günler yaşamıştık. Ancak, şampiyonluk bütün yorgunluklarımızı almıştı. Bu takımın ligden düşmesine yürekten üzülmüştüm. İnşallah bu takım iyi bir oluşum gerçekleştirir, hak ettiği süper lige yeniden yükselir” diyerek sözlerini noktalamıştı.  

BUGÜN ANLAŞMA ZEMİNİ ARANACAK

Yeşil-beyazlı temsilcimizde, 13 Temmuz’da yapılacak olağanüstü genel kurula kadar transfer çalışmalarını sürdürecek olan komite, bugün Özkara ile masaya oturarak anlaşma zemini arayacak. Komitede yer alan kişilerin takımın başına getirilmesini uygun gördükleri  Özkara ile büyük bir olasılıkla anlaşılması beklenmekte. Teknik direktör sorununun çözülmesinin ardından içi transferde masaya oturulacak ve Konya’ya davet edilen futbolcularla görüşülecek. Bu futbolcuların arasında da şu isimlere yer alıyor. Eray, Atilla, Musa, Ömer, Milos, Koray, Da Silva, Uğur, Mustafa Er, Recep, Poljac, Ferdi, Da Silva… Bu arada, Veysel, Oğuzhan, Erdal ve Serhat Akyüz’ün durumu ise yapılacak görüşmenin ardından netleşecek. Dahası, bu futbolculardan ücretlerinde indirim istenecek.

RESİM ALTI

Konyaspor’da  yeni sezon için düğmeye basıldı. Yeşil-beyazlı yöneticiler, öncelikle teknik adam konusunu çözmeye çalışıyorlar. Konyaspor’da daha önce de çalışan ve taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen Hüsnü Özkara, bugün yöneticilerle masaya oturacak ve büyük bir ihtimalle de yeni sezonda yeşil-beyazlı ekibi, ikinci kez süper lige çıkarmanın hesaplarını yapacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri