Özkara: Takviye şart

Konyasporun Bolu kampı sona erdi ve futbolculara 3 gün izin verildi

Konyaspor’un Bolu kampı sona erdi ve futbolculara 3 gün izin verildi. Teknik adam Hüsnü Özkara, kadroya takviyenin şart olduğunu ve üç futbolcu daha alarak transferi tamamlayacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Torku Konyaspor’un Bolu kampı sona erdi ve futbolculara 3 gün izin verildi. Üçüncü etap hazırlıkları için 26 Temmuz’dan bu yana Bolu’da bulunan Torku Konyaspor, kampın son çalışmasını dün sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı takımda kamp, planlanandan bir gün önce tamamlandı. Pazartesi günü sabah dinlenen ve akşam saatlerinde çalışan Torku Konyaspor’da moral süper. Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Taktik çalışma ve açma germe hareketlerinin ardından sona eren antrenmanda, takım kaptanı Erdinç Yavuz, Emre Akdağ, Emil Angelov ve Neca Fernandes takımdan ayrı olarak yürüyüş ve koşu yaptı. Ayrıca Robak yapılan antrenmana katıldı. Isınma koşusuyla başlayan antrenmanda oyuncular dönüşümlü olarak özel teknik çalışma ve çift kale maç yaptı.

Bu arada, Göztepe ile oynanan ve Torku Konyaspor’un 3-0 kazandığı özel maçın 17. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve oyundan çıkan kaptan Erdinç Yavuz’un darbeye bağlı adalesinde ağrı olduğu ve tedavisine devam edildiği açıklandı. Erdinç dünkü maçta da oynatılmayarak dinlendirildi. Kartallar, dün de sabah Bolu kampında son çalışmayı yaptı. Kaptan Erdinç Yavuz, Emil Angelov ve Neca Fernandes takımdan ayrı olarak yürüyüş ve koşu yaparken, diğer futbolcular ise taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Kartallar, akşam saatlerinde ise, Bank asaya 1. lig takımlarından Denizlispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.  Bugün sabah yapılması gereken antrenman ise iptal edildi ve futbolculara iki gün izin verildi. Temsilcimizde, Lig hazırlıklarının son bölümü muhtemelen 10 Ağustos’ta Konya’da başlayacak.

ÖZKARA: ÜÇ OYUNCU DAHA ALACAĞIZ

TFF 1. Lig takımlarından Konyaspor’un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, “Kadromuza takviye şart. Üç oyuncu daha alacağız” dedi. Yeni sezon öncesi flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Konyaspor, günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Üçüncü etap kamp çalışmaları için Bolu’yu tercih ettiklerini ve temiz hava da güç depoladıklarını söyleyen teknik direktör Hüsnü Özkara, yeni transferlerden memnun olduğunu söyledi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü de kaydeden Özkara, “Yeni bir takımız. Yeni aldığımız oyuncularla takımı Süper Lig’e taşımak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu ciddiyetle yapıyoruz. İnşallah lige yansıtırız. Lig uzun maraton, cezalılar ve sakatlıklar olabilir. Bir stoper alacağız. Sağ bekte Tolga tek gibi. Bir tane daha sağ bek alacağız. Orta alana da ligden bir oyuncu alabilirsek iyi olacak. Ali Zitoune ve Angelov’dan gayet memnunum. Onlar iyice alışınca sorun kalmaz” diye konuştu.

Takımın tecrübeli ismi İshak Çakmak ise, yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini söyleyerek, “Kamp oldukça yorucu geçiyor. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Biz de bütün gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni bir takımız. Hedefimize ulaşmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu. Konyasporlu futbolcu Coşkun ise kampı değerlendirerek, “Kampa tempo her geçen gün artıyoruz. Burada çalışma ortamı gayet iyi. Lige en iyi şekilde hazırlanıyor. Takımda güzel bir arkadaşlık var. Zaten yeni kurulan bir takım diyebiliriz. Herkes birbiriyle iyi anlaşırsa başarı gelir. Hazırlık maçlarımız da başladı. Bu maçlarla kendimizi lige hazırlıyoruz” diye konuştu. Yeşil-beyazlı takımda yeni transfer Portekizli oyuncu Neca ve Semih Aydilek takımdan ayrı düz koşu yaptı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri