Özkara imzalıyor

Konyaspor Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile bugün sözleşme imzalayacak. İç ve dış transfer çalışmalarını birlikte yürüten komite, Veysel, Ömer, Bülent ve Erdal Kılıçaslanla bugün masaya oturacak

Önümüzdeki sezon Bank Asya’dan yeniden Süper Lige yükselmek için mücadele edecek olan Konyaspor’da ilk imzayı bugün teknik direktör Hüsnü Özkara atarken, iç ve dış transfer görüşmeleri sürüyor. Komitenin bugün görüşeceklerini dile getirdikleri kaleci Oğuzhan ise dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a imza attı.  Yeşil-beyazlı takımda, genel kurulun 13 Temmuz’a ertelenmesinin ardından, teknik adamların belirlenmesi ve transferde önemli mesafe katedilmesi için oluşturulan komite çalışmalarına dün de devam etti.  Teknik direktör Özkara ile bir araya gelen komite, iç ve dış transferi masaya yatırdı. Alınacak ve gönderilecek futbolcuların konusu değerlendirildi.

ÖZKARA YARDIMCILARINI BELİRLEDİ
Konyaspor’da bir boşluk olmaması için seçilen komitede görev yapan futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, ilk imzayı bugün tekniki direktör Hüsnü Özkara’ya attıracaklarını belirtti. Tatlıcak tesislerinde yapılacak imza töreninin saati bugün belli olacak. Pazar günü Konya’ya gelen ve prensip anlaşmasına varılmasının ardından kolları sıvayarak transfer çalışmalarına başlayan Özkara ile bir yıllık sözleşme imzalanacak. Altı yıl önce de Konyaspor’da görev yapan Hüsnü Özkara’nın ne kadar para alacağı konusunda da bir açıklama yapılmadı.  Tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Atilla Uzuncan, Muharrem Aydın ve  Özerk Tufan yapacak. 
4 FUTBOLCU İLE MASAYA OTURULACAK
Yeşil-beyazlı ekibimizde, bugün iç transferde kaptanlar Ömer ve Veysel, tecrübeli futbolcu Bülent Bölükbaşı ve genç oyuncu Erdal ile görüşme yapılacağı bildirildi. Futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, bu dört futbolcuyla da yeni dönemde de çalışmak istediklerini belirtti ve karşılıklı fedakarlıkla işi çözeceklerine inandıklarını dile getirdi. Bilindiği gibi tecrübeli futbolculardan ücretlerinde indirim yapmaları istenmekte. İç transferde daha sonra genç futbolcular Uğur, Recep, kaleci Eray ve Koray ile görüşülecek.  Mustafa Er’e ise teknik direktör Özkara’nın soğuk baktığı, Zafer Demir’in de ücretinin çok yüksek olması nedeniyle bu oyuncunun yeni sezon için düşünülmediği öğrenildi.
HÜSNÜ ÖZKARA RAPOR VERDİ
Konyaspor’da dış transfer görüşmelere de devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekiple bugün sözleşme imzalayacak olan Teknik direktör Hüsnü Özkara’nın verdiği rapor doğrultusunda 5-6 futbolcunun menacerinin Konya’ya davet edildiği ve görüşmelere başlanıldığı ileri sürüldü.. İsmi açıklanmayan bu futbolcularla anlaşma sağlanmasının ardından kendileri Konya’ya getirilerek sözleşme imzalanacak. Dış transferde alınması planlan lanan futbolcuların içerisinde Murat Hacıoğlu’nun da yer aldığı öğrenildi. Yabancı futbolculardan Poljac ile işlemin tamam olduğu, diğer yabancı kontenjanı içini de Da Silva ve Milos’tan birinin kadroda tutulacağı bildirildi. Bu futbolcu da ücretinde indirim yapması halinde Da Silva olabileceği belirtildi.  Konyaspor yönetimi bu oyuncunun menaceri ile de bir görüşme yapacak.
ÇİMEN: HABERLER ASILSIZ
Yeşil-beyazlı temsilcimiz transfer çalışmalarını sürdüren komitenin, bugün görüşmeye çağırdığı kaleci Oğuzhan’ın ise dün Süper lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a iki yıllık imza attığı öğrenildi. Ajanslara düşen haberlere göre Oğuzhan’ın bugün Kartepe kampına katılacağı açıklandı. Öte yandan, liste oluşturduğu şeklindeki haberleri yalanlayan futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, konuyla ilgili şunları söyledi. “Ben Konyaspor’un yöneticisiyim., Konyaspor için de her şeyi yaparım. Ancak, şu anda yönetim listesi oluşturduğu şeklinde haberler çıkıyor. Böyle bir şey yok. Bu konuda Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’le bir görüşmem de olmadı. Ama, görev verilir ve kafama göre yönetim oluşursa neden olmasın. Ancak, son günlerde gazetelerde çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor, bunun bilinmesini isterim” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri