Özkara: Hedefe en yakın takımız

Antalya Belek kampını tamamlayan Konyasporda gözler, 16 Ocak Cumartesi günü başlayacak 2. yarı maçlarına çevrildi..
Kampın çok yararlı geçtiğini ve iyi bir çalışma ortamı bulduklarını söyleyen teknik direktör Hüsnü Özkara, “Konyaspor olarak birlik, takımdaki uyumu ikinci yarıya da yansıtmamız halinde Süper lig hedefine en yakına takım oluruz” dedi.
Ligin ilk yarısını 37 puanla lider Karabükspor’un ardından gol farkıyla ikinci sırada kapatan ve bir haftalık izinin ardından ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren yeşil-beyazlı takımda yüzler gülüyor, moral süper.
Belek kampında son çalışmasını Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleştiren Konyaspor’da, dün Türk Telekomspor ile oynanan 3. hazırlık maçının ardın kamp sona erdi ve futbolculara iki gün izin verildi.. Temsilcimizde son çalışmaya tedavi için İstanbul’a giden kaleci Haluk ile birlikte salonda çalışan Umut Kekilli ve Poljac katılmadı. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5 ayrı istasyonda yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Çalışmada ayağında ağrı hisseden Ufukhan Bayraktar bir süre yan sahada koşu yaptıktan sonra antrenmanı bıraktı. Kaleciler Recep, Eray ve Nazmi takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü Atila Uzuncan yönetiminde çalıştı. Temsilcimizde, 18 Ocak Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak ikinci yarının ilk maçının hazırlıkları Pazartesi günü akşam Tatlıcak tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak.
Yeni bir takım olduklarını ve sıfırdan kadro oluşturduklarını, bu koşullarda ligin ilk yarısında zorunlu olarak bazı sıkıntılar yaşadıklarını ve eksikleri olduğunu söyleyen teknik direktör Hüsnü Özkara, ligin ilerleyen haftalarında oyun sisteminde değişikliğe gittiklerini, ligin ikinci yarısına sakat futbolcuları dışında tüm oyuncularının hazır olduğunu söyledi. Ligde sürekli oynayan futbolcuların dışında yedek kulübesinde oturan futbolcularında istekli ve her an oynamaya hazır durumda bulunmalarının kendilerini sevindirdiğini ve ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini ve rekabetin Konyaspor’u başarıya götüreceğini sözlerine ekledi.. Özkara, içi sahadaki maçları almaları ve deplasmandan da 3 galibiyete çıkarmaları halinde sezon sonunda Konyaspor’un süper lige çıkacak takımların arasında yer alacağını dile getirdi.  
Kampın havasının çok iyi olduğunu, Futbolcuların kolej takımı gibi hareket ederek Konyaspor’u Sirene Golf otelde çok iyi temsil ettiklerini belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, kaleci Recep’in adının şikeye karıştırılmasına da sert tepki göstererek “temiz futbolcuların ismi, bu tür iftiralara karıştırılmasın. Biz Recep’in nasıl bir kişi olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.. Recep ise kendisinin bu söylentilerin içerisinde çekilmesine anlam veremediğini belirtti ve “ben kendimi  biliyorum. Avukatımla konuştum. Hakkımızı yasal yollardan arayacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri