Özkara: Denizli önünde stratejik bir maç oynadık

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığsporun teknik direktörü Hüsnü Özkara, dün deplasmanda yaptıkları Denizlispor karşılaşmasının taktik bir maç olduğunu ve kendilerinin de çok stratejik oynadıklarını
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’un teknik direktörü Hüsnü Özkara, dün deplasmanda yaptıkları Denizlispor karşılaşmasının taktik bir maç olduğunu ve kendilerinin de çok stratejik oynadıklarını söyledi.
Özkara, yaptığı açıklamada, lig lideri olarak gittikleri Denizli’den aynı konumda geri dönmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Futbolcuların mücadelesinden çok memnun olduğunu ve karşılaşma boyunca takım oyunundan kopmayarak deplasmanda 3 puanı aldıklarını aktaran Özkara, “Denizlispor maçı taktik maçıydı ve biz çok stratejik oynadık. Özellikle Denizlispor’un 2. yarıda oyundan düştüğünü bildiğimizden ilk yarı pas trafiğini kesip ikinci yarı forveti ikileyerek rakibin defansında etkili olduk ve duran topta galibiyeti getiren golü attık” dedi. Maçtaki tek üzüntülerinin sakatlanan forvet oyuncusu Önder Çengel olduğunu söyleyen Özkara, galibiyeti bu oyuncuya ve taraftarlara armağan etti. Özkara, pazar günü sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçının hazırlıklarına bu akşam yapacakları antrenmanla başlayacaklarını söyledi. Karşıyaka’nın ara transfer döneminde renklerine kattığı oyuncularla iyi bir çıkış yakaladığını kaydeden Özkara, bu maça da son derece konsantre olduklarını bildirdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri