Özkan: Hedefimiz 5 maçı kazanmak

Kayserispor gibi ligin iyi takımlarından biri karşısında oyuncularımızın ortaya koyduğu kazanma azminin sonuca yansıdığını ve peş peşe gelen gollerle 13 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadıkların

Kayserispor gibi ligin iyi takımlarından biri karşısında oyuncularımızın ortaya koyduğu kazanma azminin sonuca yansıdığını ve peş peşe gelen gollerle 13 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İlker Özkan, kalan 5 maçı da kazanacaklarına inandığı sözlerine ekledi. Hafta boyunca yapılan çalışmalardaki hırs ve istekle takımımızın Kayserispor deplasmanından istenilen sonuçla döneceğini ortaya koyduğunu söyleyen İlker Özkan, “Bol gol pozisyonuna girdiğimiz ve uzatma dakikalarında da olsa bulduğumuz gollerle haftalardır özlemini çektiğimiz galibiyete uzandığımız bir maç oldu. Kayserispor gibi ligin iyi takımlarından bir karşısında hem de deplasmanda ortaya koyduğumuz mücadeleci futbol ile ligde kalmayı hak ettiğimizi gösterdik. Haftalardır puan anlamında sonuca yansımayan oyunsal anlamdaki ilerlememiz Kayserispor karşısında sonuca da yansıdı. Alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz. Biz kalan haftalarda pes etmeyeceğimizi ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi söylemiştik. 5 maçımız var. Bu 5 maça da kazanmak için çıkacağız. Önümüzde Beşiktaş ile oynayacağımız zor bir maç daha var. İki günlük izin sonrasında hazırlıklarımız Çarşamba günü başlayacak. Beşiktaş karşısında da sahadan 3 puanla ayrılarak seri yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi. Özkan, temsilcimizi Kayserispor maçında yalnız bırakmayan taraftarlara ve centilmence destek veren ve maç sonunda alkışlayan Kayserispor taraftarlarına da teşekkür etti.

 

KARAPINAR: GALİBİYET SEVİNDİRİCİ

 

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Kayserispor karşısında alınan galibiyetin her şeye rağmen sevindirici olduğunu söyledi.  Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, dün deplasmanda Kayserispor'u 3-1 yenerek Spor Toto Süper Lig'de 13 hafta sonra galibiyetle tanıştıklarını hatırlattı. Kayserispor'un ligin ikinci yarısı beklenen başarıyı gösterememesine rağmen çok güçlü bir takım olduğunu ifade eden Karapınar, 3 golle rakiplerini mağlup etmenin takıma moral kazandırdığını belirtti. Karapınar, devre arasında iyi transferler yapmalarına rağmen istedikleri yerde olmadıklarını dile getirerek, "5-6 hafta önce galibiyetle tanışsaydık ligin seyri değişirdi. Devre arasında yaptığımız transferlerle takımı güçlendirdik. Alacağımız galibiyetlerle ses getirecek bir takım olabilirdik. Şuan üzgünüz ama her şeye rağmen alınan galibiyet sevindirici" dedi. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 25 Nisan Pazartesi günü iç sahada karşılaşacakları Beşiktaş'ı yenmek için sahaya çıkacaklarını söyleyen Karapınar, geride kalan 5 maçlarının hepsini kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri