Özkafa ve Şen: İddialı geliyoruz

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ile Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, gerçekleştirmiş oldukları esnaf ziyaretlerinde halkın sorunlarını dinlemeye devam etti.
Karatay esnafı, başkan adaylarına ekonomik yönden büyük sıkıntı içerisinde olduklarını ve bu sıkıntının her geçen gün giderek arttığını söyledi. Ekonomik sıkıntının asıl sebebinin faize giden para olduğunu söyleyen Mustafa Özkafa, Türkiye ekonomisinin dışa bağımlı olması nedeniyle, yıllarca yapılan yanlış politikalarla esnafın sıkıntı çektiğini söyledi.
Belediye hizmetlerine 5 yıllık ara verdiklerini belirten Özkafa ve Şen, “Geçtiğimiz 5 yılda yönetimdeki arkadaşlarımızın hatalarını gördük ve şimdi daha azimli bir şekilde yeniden geliyoruz dedi. Bizler Konya’mızda toplu konut hamlelerini başlattık, en kaliteli ve en güzel köprüleri Konya’mıza kazandırdık. Ve bunları çok ucuz bir şekilde inşa ettik” dedi.
Başkan adayları Mustafa Özkafa ve Mehmet Şen gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlerde her zaman için halkıyla iç içe, karşılıklı anlaşarak, kimseyi mağdur etmeden faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini belirtti. Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile 15 yıl önce yola çıktıklarını belirten Mustafa Özkafa, “Elhamdülillah halkımızın arasında alnımız açık bir şekilde yürüyoruz. Çünkü biz halkımızdan hiçbir zaman kopmadık. Sizlerin destekleriyle inşallah yeniden 30 Mart sabahı görevimizin başına geçerek Konya’mıza en güzel, en kaliteli hizmetleri nasıl 5 yıl önce verdiksek şimdi de daha kaliteli ve azimli bir şekilde Konya’mıza gereken hizmetleri vereceğiz” diye konuştu.
Karatay Belediyesi çalışanlarını da ziyaret eden Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ile Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, çalışanlar tarafından büyük bir ilgi karşılandı.
SAADET MECLİS ADAYLARI
TARIM FUARINI ZİYARET ETTİ
Konya Tarım Fuarı’nı ziyaret eden Saadet Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, partinin tarım sektörüyle ilgili çözüm önerilerinin yer aldığı broşürleri katılımcı ve davetlilere dağıttı.
Saadet Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Meram Adayı Hüseyin Seleş ve Fatih Mehmet Yavuz, Karatay Adayı Ahmet Bestil, Selçuklu Adayı M. Ali Şahin ve Ahmet Gönç ile Yunak Adayı Bilal Uludağ, TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Tarım 2009, Konya 7. Tarım Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarını ziyaret etti.
Saadet Partisi’nin tarım sektörünün içinde bulunduğu sorunlar ve çözümüne yönelik projelerinin yer aldığı broşürleri fuar katılımcıları ve davetlilere dağıtan adaylar büyük ilgi gördü.
‘BİZ DİĞERLERİNDEN FARKLIYIZ’
Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman’ın mahalle gezileri sürüyor. Meram’daki 75 mahallede ev sohbeti düzenleye Yalman, dün Durunday ve Harmancık Mahallelerinde vatandaşla buluştu. Yoğun katılımın gerçekleştiği ev sohbetinde konuşan Yalman, Milli Görüş belediyecilik anlayışının önemini yineledi. Belediyeciliğin Milli Görüş’le bir hava bulduğunu belirten Yalman, sağlık ocakları, spor tesisleri gibi hizmetlerin milli görüş belediyeciliğinde hizmet potansiyeline katıldığını ve bunun yanı sıra kültürel ve sosyal alanlardaki hizmetlerin de yapıldığını söyledi. Kendilerinin diğer partilerden ve yöneticilerden farklı olduklarına deyinen Lütfi Yalman, “Mustafa Özkafa’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde fakirlere gıdanın yanı sıra 20 bin ton kömür yardımı yapıldı. Bu yardımlar başkanlığı kazanmamız halinde sistematik şekilde devam edecek, fakir vatandaşlara yakıt, gıda ve sağlıkla ilgili hizmetler yapılacak” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri