Özgüven eksiğini bitireceğiz

Gençlik Geliştirme ve Teknik sorumlumuz Abdurrahman Baysungur, takımda Özgüven eksikliğini olduğunu söyledi.

Gençlik Geliştirme ve Teknik sorumlumuz Abdurrahman Baysungur, takımda Özgüven eksikliğini olduğunu söyledi. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Konya Anadolu Selçukspor Gençlik Geliştirme ve Teknik sorumlusu Abdurrahman Baysungur, takımda istek arzunun mükemmel olduğunu belirtirken, galip gelemem stresini en kısa sürede atmaları gerektiğini kaydetti. Karagümrükspor maçında iyi futbol oynadıklarını ifade eden Teknik sorumlumuz Baysungur, takım olarak genel anlamda iyi futbol oynadık kazanamama psikolojisinden kurtulamadığımız için zaman zaman oyundan düştük. maçının son dakikalarında yan toptan şansız bir yedik ve karşılaşmayı kaybettik özgünüz dedi.

PENDİKSPOR'UN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ

Bu sıkıntılı durumdan uzaklaşmak için çalıştıklarını ifade eden Baysungur, Çarşamba günü ligin güçlü ekibi Pendikspor ile zor bir maça çıkacaklarını söylerken, “Pendikspor’un gücünü biliyoruz maçlarını takip ettik en azından nasıl oynadıklarını biliyoruz bunu çalışmalarımızda futbolculara aktarıp  artık kazanıp üzerimizden galip gelememe stresini atmak bu özgüven eksikliğini bitirmek istiyoruz dedi. Baysungur, Pendikspor maçında özgüven eksikliğini bitirmek için sahaya galibiyet için çıkacağız” diye konuştu.

ANADOLU'DA BİR UMUT DAHA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 8.hafta maçında yarın sahasında namağlup lider Pendikspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip ligde 7 haftadır puan alamayan tek takım. Pendikspor ise 6’da 6 yapan tek takım. Bu iki ekibin mücadelesinden çıkacak sonuç spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Anadolu Selçukspor zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile başladı. Antrenörler Abdurrahman Baysangur ve Hakan Ünal nezaretinde çalışan yeşil-beyazlı ekipte hafta sonunda oynanan Karagümrükspor karşılaşmasında sakatlanan Ali Cemal Boztepe’nin yapılan tetkikler sonucunda yan çapraz bağlarında kopma olduğu ve futbolcumuzun uzun bir süre takımdan ayrı kalacağı açıklandı. 2014-2015 sezonuna sıkıntılı başlangıç yapan Anadolu Selçukspor artık nefes almak istiyor. Ligde henüz puanı olmayan yeşil-beyazlı ekipte yönetim de olağanüstü kongre kararı aldı. Anadolu Selçukspor namağlup lider Pendik karşısında en az bir puan alarak bir nebze olsun rahatlamak istiyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri