Özgür Akından Seydişehir ziyareti

Konya Bağımsız Milletvekili Adayı Özgür Akın, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ilçe ve köy ziyaretlerinin startını, doğup büyüdüğü yer olan Seydişehir'in Karacaören Köyü'nden verdi

Akın, gittiği yerlerde büyük bir coşku ile karşılandı. Karacaören köyü halkı, Akın’a, “Biz sana, ‘oyumuz senin’ demeyeceğiz, oyumuzu elbette sana vereceğiz. Sen bu toprakların çocuğusun, bizim evladımızsın. Biz, çocuklarımıza sizi örnek gösteriyoruz. Köyümüzden sizler gibi büyük iş adamlarının çıkması bile yeterli iken sizler bizim sesimiz olmak için  milletvekili adayı oldunuz. Buralardan ilk kez bir milletvekili adayı çıktı. Kazansanız da kaybetseniz de bizler sizin arkanızdayız. Bugüne kadar Kulu Makası’nı geçtikten sonra bizi arayıp sormayan vekillere oy verdik. Birçoğunun kim olduğunu bilmiyoruz. Şimdi bu topraklardan birine, kim olduğunu ve nerden geldiğini unutmayan birine oy vermek bizim boynumuzun borcudur” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

Karacaören’in ardından Seydşehir'in diğer kasaba ve köyleri, semt pazarı ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Akın, buralarda da hemşerileri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Bostan Dere Kasabası’ndan başlayan ziyaretler, Gevrekli ve Çavuş Kasabası, Çiçekler, Tepecik, Kozlu, Saraycık köyleri, Seydişehir Semt Pazarı ve Seydişehir esnafları ile devam etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri