Özfidan: Bbp Üzerinden Kimse Oy Avcılığı Yapmasın

BBP MYK Üyesi Tuncay Özfidan, yerel seçimlere kısa bir süre kala partileri üzerinden kimsenin oy avcılığı yapmamasını istedi.

BBP MYK Üyesi Tuncay Özfidan, yerel seçimlere kısa bir süre kala partileri üzerinden kimsenin oy avcılığı yapmamasını istedi. Seçimlerde hiçbir partinin adayını desteklemeyeceklerini de söyledi. Özfidan, Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ercan Çetinkaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Burada yaptığı konuşmada, MHP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün’ün, BBP Kırkağaç İlçe Başkanı Latif Narin’in kendisini destekleyeceği yönünde basına veridği haberi eleştirdi.

Adaylara uyarıda bulunan Özfidan, “Bizim üzerimizde kimse oy avcılığı yapmaya çalışmasın. Tepkimizi de kimse ölçmeyle kalkmasın.” dedi. Ergün’ü şiddetle kınayarak, BBP’nin seçimlere kendi adaylarıyla gireceğini söyledi. Söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, “Biz Alperenler olarak böyle bir talihsiz açıklamayı kabullenmemiz mümkün değil. BBP’nin almış olduğu karar gereği 81 ilde ve 970 ilçede kendi adaylarımızı destekleyeceğimizi ve aday çıkaracağımızı herkesin bilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu. İleri ve dürüst siyaset yapmanın önemli olduğunu belirten Tuncay Özfidan, “Son günlerde MHP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün’ün, ilçeleri ziyaretinde BBP'li bir ilce başkanımızın sohbet esnasında, 'Gönlüm sizi belediye başkanı olarak görmek ister.' gibi dostane bir sözünü, BBP kendisini destekliyormuş gibi servis etmiştir. Sayın Ergün, biz Alperenler olarak ülkücü hareketin kilometre taşlarındanız. Geçmiş yıllarda yapımızı kullanmak isteyenler yine sahnede. 2011 genel seçiminde AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ bizimle çok uğraştı. 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde de Cengiz Ergün bizimle uğraşıyor. Biz bu süreçte Muhsin Başkanımız'ın inandığı davanın davacıları Alperenler olarak, BBP Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda Manisa Büyükşehir dahil bütün ilçelerde adaylarımızla seçime gireceğiz. Kimse Alperenlerin adını kullanarak haddini aşmasın, bizim üzerimizde oynamasınlar. BBP Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Günhan, 1–2 Şubat’ta Manisa’ya gelerek adayları kamuoyuyla paylaşacak.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri