Özel Sporcular Çankaya’da

Ankara Bizim Çocuklar Gençlik Spor Kulübü Derneği üyeleri ve sporcuları, kazandıkları madalyaları ile birlikte Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.Mental, zihins...

Ankara Bizim Çocuklar Gençlik Spor Kulübü Derneği üyeleri ve sporcuları, kazandıkları madalyaları ile birlikte Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Mental, zihinsel engelli, down sendromlu ve otizmli çocukların spor yaparak yaşamın içine adapte olmaları için 3 yıl önce kurulan Ankara Bizim Çocuklar Gençlik Spor Kulübü üyeleri ve sporcuları Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Yüzmeden atletizme, masa tenisinden bisiklete kadar birçok branşta 20 sporcusuyla başarıdan başarıya koşan özel sporcuları makamında ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Nafiz Kaya, engelli dostu Çankaya Belediyesi olarak, Bizim Çocuklar Gençlik Spor Kulübü ile gelecek projelerde ortak çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED)’na bağlı bir kuruluş olduklarını dile getiren kulüp başkanı Sibel Kancaoğlu, “Benim kızım otizmli ve bu çocukların yaşıtları gibi normal bir hayat sürmeleri hepimizin görevi. Çankaya Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Onların da bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri