Özel Selçuklu’dan bahar gezisi

Özel Selçuklu Hastanesi tarafından Halkla İlişkiler faaliyetleri çerçevesinde planlanan ve personel motivasyonuna yönelik hazırlanan geleneksel bahar gezisi gerçekleşti.
22 – 25 Nisan tarihleri arasında yapılan geziye çok sayıda hastane personeli ve yöneticiler katıldı.
Son derece keyifli bir şekilde geçen gezide Ayvalık, Assos, Çanakkale, Bandırma ve Bursa bölgeleri gezildi.
Geziye katılan Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Seyit Karaca Çanakkale odaklı yapılan gezi sebebiyle bir çok farklı güzelliği görme şansını yaşadıklarını söyledi. Karaca, “Kurum içindeki birlikteliği, paylaşımı artırmak adına yapılan çalışmaların en önemli amacı kuruma olan aitlik duygusunu artırarak personeller arası iyi niyet duygusunu geliştirmektir. Bu anlamda biz Özel Selçuklu Hastanesi olarak personellerimizle beraber yaptığımız çalışmalara son derece önem veriyoruz” dedi.
Özel Selçuklu Hastanesi  çalışanları bahar gezisinde profesyonel rehberlerle beraber Ayvalık, Cunda Adası, Şeytan Sofrası, Assos, Akçay, Behramkale, Çanakkale ve Gelibolu Yarımadası, Bandırma, Bursa, bölgelerinde önemli tarihi ve doğal mekanları birlikte gezdiler.
Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Seyit Karaca, “Tüm personelimizle beraber Çanakkale ruhunu beraberce yaşamak, memleketimizin güzelliklerini birlikte keşfetmek ve gezi sonunda tüm çalışma arkadaşlarımızın memnuniyetlerini görmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu tür etkinliklerle çalışanlarımızın beşeri sermayelerine katkıda bulunduğumuzu bilmek bizleri ayrıca sevindirmektedir” diye konuştu. Dr. Karaca, Sufi Turizm yetkililerine tur programı boyunca yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri