Özel maçlar serisi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimizde özel maçlar serisi bugün oynanacak olan Adanaspor maçıyla birlikte start alacak. Bugünkü karşılaşma saat 17.30da başlayacak.
Lig hazırlıklarını tesislerde sürdüren Konyaspor, bugün saat 17.30’da Adanaspor ile oynayacağı özel maçla ilk kez taraftarları karşısına çıkacak. Futbolseverler maçı ücretsiz olarak izleyebilecek.
Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yaptığı taktik ağırlıklı antrenmana kasığındaki sakatlık nedeniyle tedavi olan Feyyaz Belen dışında kalan tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman  top tekniğine dayalı çalışmayla devam etti. Kartallar daha sonra tam sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maçın sonlarına doğru kasığında ağrı hisseden kaleci Mariusz Pawelek antrenmanı yarıda bırakarak buz tedavisi oldu. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
KARTAL TEK ÇALIŞMA YAPTI
Konyaspor, dünü ise sabah yaptığı tek antrenmanla geçirdi. Çalışmaya sakat olan Feyyaz Belen katılmazken, hafif sakatlığı bulunan kaleci Mariusz Pawelek bir süre fizyoterapist eşliğinde koştuktan sonra tesislere geçerek çalışmasına burada devam etti. Antrenman, üç grupta oynanan 5'e 2 ve çabukluk koordinasyon hareketleriyle devam etti ve futbolcuların, kaleciler Ercüment, Nazmi ve Ali Çiçek'in koruduğu kalelere yaptığı şut ve frikik çalışmasıyla sona erdi.
KONYASPOR-ADANASPOR
Konyaspor’da özel maçlar serisi bugün Adanaspor maçıyla başlayacak. Dahası, Kartallar ilk kez taraftarları karşısına çıkacak. Atatürk stadında saat 17.30’da başlayacak maçı futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecekler. Konyaspor yönetici ve teknik adamları, taraftarları stada davet ederek destek istediler.  Konyaspor’un yeni biri kadro ile lige hazırlandığını belirten yöneticiler, özellikle gençlerin moral açısından taraftarları tribünde görmek istediğini dile getirdiler.
Konyaspor, 17-20 Ağustos tarihleri arasında da “Yüksek Hızlı Tren” turnuvasında güç deneyecek. Yeşil-beyazlılar ilk maçta, 17 Ağustos Çarşamba günü Konya’da Ankara Demirspor ile karşılaşacak.  18 Ağustos Perşembe günü ise, Eskişehirspor-Gençlerbirliği mücadele edecek. Bu iki maçın galipleri 20 Ağustos Cumartesi günü Konya’da finalde karşı karşıya gelecek. Kartal’da, Konya’da sürdürülen üçüncü döneme hazırlıkları bu turnuvayla tamamlanacak. Yeşili-beyazlı takımda, 4. ve son döneme hazırlıkları ise muhtemelen 23 Ağustos tarihinden itibaren Isparta Davras’da gerçekleştirilecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri